Александър Йорданов изригна щастлив от загубата на Русия: България е във възторг! Това е реакция срещу злото

08.07.2018 / 13:35 63

Бившият шеф на Парламента Александър Йорданов написа коментар за отпадането на Русия от Хърватска:

"Радва ме радостта в България от отпадането на Русия от Световното първенство по футбол. Това е добър знак. Разбира се, футбол е, кръгла топка, късмет дори. Но не е само футбол. Радостта у нас от победата на хърватския футболен отбор срещу Русия е разбираема на всички езици 

емоционална реакция срещу злото и неправдите,

 които Русия е стоварвала върху България десетилетия наред. Избухвайки във възторг от футболната победа на Хърватска над Русия, българинът сякаш иска да каже на света – аз знам вече кой ми е пречил досега да живея добре."

Продължението четете в https://www.faktor.bg/bg/articles/politika/hlyab-i-pasti/rusnakat-tryabva-da-svikva-zaguba-budet-za-nami


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

10
4
морският (преди 4 години)
Рейтинг: 37444 | Одобрение: 21759
БАЩА ТИ КАТО БИВШ ВАРНЕНСКИ КОРЕСПОНДЕНТ НА В-К "ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ'' СИГУРНО НЕ БИ СЕ ГОРДЯЛ С ПРОСТОТИИТЕ, КОИТО СИ НАПРАВИЛ И ИЗГОВОРИЛ ПО ВРЕМЕ НА Т.,Н. "ДЕМОКРАЦИЯ".ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ЧОВЕКА. 
36
5
kris (преди 4 години)
Рейтинг: 235626 | Одобрение: 25061
О неразумни и юроде....Кой те излъга , че си българин, гад подземна....? И всички уроди като тебе.....? Къде се родихте и българска майка ли ви е раждала.....?? НЕЕЕ....Не е българска майка юнашка, а най ми задник педерастки....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
53
6
kris (преди 4 години)
Рейтинг: 235626 | Одобрение: 25061
Смятате ли, че ако това рядко лайно прочете нашите коментари, ще му стане съвестно и ще се замисли за неща , като морал и човешки ценности....? А между другото, стилът на един от нашите редовни колеги /да го наречем колега, от уважение, та се сетете кой е / , удивително прилича на стила на диарията А. Йорданов.....?? Или са болни и двамата от един и същ стомашен дискомфорт.....!?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама