Алгафари: Кирил Петков наруши законите на България и повлича президента и премиера

13.10.2021 / 12:31 5

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Снимка Фейсбук/Нидал Алгафари

Нидал Алгафари подхвана поредната си атака срещу държавния глава на България Румен Радев.

"Приятели, от представените от господин Кирил Петков документи е видно, че към датата на подписването на декларацията е бил с двойно гражданство. И сега конституционния съд трябва да се произнесе за едно от двете. Или господин Петков е нарушил законите на България и трябва да понесе отговорност, а това повлича и назначилите го президент и министър председател. Да се оправдават с незнание е нелепо, защото президентът и назначеният от него министър председател, към онзи момент за овладели всички служби събиращи информация. Или те не са ги информирали, за да поправят противоконституционното деяние или въпреки знаенето им са го сторили. Предполагам, ч са го знаели. Да се кандидатира човек за президент, след като е нарушил основния закон на държавата - конституцията - е странно. С това му деяние, дава пример на целия български народ, че може да нарушаваш законите, когато и както поискаш. Такъв ли президент искаме? Също така нелепо е и участието на нарушилият конституцията министър в парламентарните избори, като нов месия на законност.

Вторият вариант е конституционния съд да се произнесе, че няма нарушение на конституцията и така от пазители на основния закон да се превърнат във формално и ненужно събрани добре платени юрист консултанти.

Странно за мен е, че другите кандидати за едните и другите избори някак подминават този казус", написа Нидал Алгафари в личния си профил във фейсбук.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 38190 | Одобрение: -22725
Човека си дойде с лъжа на поста, смятай, ако вземе властта какво ще стане УхиленУхиленУхилен 
0
5
Sicario (преди 3 месеца)
Рейтинг: 8763 | Одобрение: -2717
Боже какви сте двуличници! Брат му като писа глупостите му се възхищавахте и той беше българин. Сега този стана сириец. Ето заради тази грозна двуличност простаците си остават простаци дори и да подкрепят Харвардските Братя. Прости сте!
deaf forever
4
0
ПОЖАРНИКАРА (преди 3 месеца)
Рейтинг: 82 | Одобрение: 12
ТОО МАЗЕН МАНГАЛ АБДАХАЛА ЩО НЕ БЕГА У СИРИЯ.... И ТОЙ И СИНА МУ НАЛАПАХА БЪРДУЧЕТО НА ПОЖАРНИКАРa "БУДА" ОТ БКП-2 "ГEйРБ и ЧУК" ☭... СИНА МУ ДАЖЕ Е В ЛИСТИТЕ ЗА ДЕПУТАТ НА "ГEйРБ и ЧУК" ☭
КоР ЗА "ГEйРБ и ЧУК" ☭
4
0
Радостин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 27646 | Одобрение: 2636
Нито е нарушил законите , нито повлича президента. Спрете да сеете омраза и лъжи, гербокраливци . ВРЕМЕТО ВИ ЗА КРАДЕНЕ СВЪРШИ ЗАТОВА ЗЛОБЕЕТЕ !
Нека има справедливост !
3
1
:) (преди 3 месеца)
Рейтинг: 31238 | Одобрение: 7933
Да, искаме, що! аре сега бегай! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама