Алианц Банк България откри нов корпоративен център във Варна

08.06.2021 / 16:20 0

Алианц Банк България откри нов корпоративен център във Варна на адрес бул. Сливница №2, който обслужва бизнес клиенти от региона, включително Добрич, Силистра, Шумен, Търговище и Разград. 

В новия център фирмите могат да разчитат на компетентна консултация и финансови решения, осигуряващи устойчиво развитие на техния бизнес. Стратегията на Алианц Банк е да предоставя на корпоративния сектор индивидуални пакети от продукти и услуги, съответстващи на нуждите и спецификата на съответния бизнес.

„За нас е от ключово значение да бъдем близо до бизнеса, без значение от сектора, в който работят. Целта ни е да бъдем доверен партньор при реализация на техните идеи и планове за развитие. С помощта на нашите висококвалифицирани експерти клиентите ни имат възможност да се посветят изцяло на развитието на бизнеса си и изпълнението на своите цели“, коментира Стефан Великов – регионален мениджър на Алианц Банк България.

* публикация

 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама