Алкохол в бидони в Игнатиево: Варненските митничари иззеха близо 300 литра, преди да тръгне към заведенията по морето

07.08.2018 / 10:48 0

294 литра нелегален етилов алкохол в туби и бидони иззеха служители от митническа мобилна група от избено помещение на къща в село Игнатиево, община Аксаково, област Варна. Това съобщиха от агенция "Митници".

Нелегалният алкохол е открит в частния имот, къща с двор, на 03.08.2018 г. при проверка в рамките на засиления контрол срещу нерегламентирано производство и търговия с акцизни стоки в района на Черноморието. В избеното помещение на къщата, митническите служители откриват  при проверката 294 литра етилов алкохол, съхраняван в ПВЦ туби и бидони с вместимост 10, 11, 30 , 40 и 80 литра. Измереното със сертифициран денситометър алкохолно съдържание на открития продукт е от 45 до 60 обемни алкохолни градуса. За алкохола не са представени никакви документи за произход и платен акциз по Закона за акцизите и данъчните складове /ЗАДС/. Взети са проби за лабораторен анализ и определяне вида на задържания продукт. След излизане на резултатите от лабораторната експертиза ще бъде образувано административнонаказателно производство.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама