Американският ескадреният миноносец USS Ross е на пристанище Варна

28.02.2020 / 12:02 4

снимки: Булфото

Ескадреният миноносец на американските военноморски сили USS Ross е на посещение във Варна. Едно от нещата, с което корабът е известен, е че е участвал през 2017 година в атаката над сирийски град, припомнят от агенция Булфото.

Бойният плавателен съд акостира на пристанище Варна вчера. Същият плавателен съд влезе в югозападната част на Черно море и през декември миналата година и бе съпровождан от силите на Черноморския флот на Руската федерация, които и преди дни съобщиха, че го наблюдават.

USS ROSS влиза в Черно море непосредствено след края на руско военноморско учение, пише Maritime.bg.


 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
4udovi6teto (преди 1 месец)
Рейтинг: 23509 | Одобрение: 7269
Като гледам снимките, на борда на разрушителя е пърно д джендър-мерия!УхиленУхиленУхиленТия момченца руснаците хем ще ги бият, хем ще ти е-БЪТ! Ухилен
Валери Станков
0
2
Уйо (преди 1 месец)
Рейтинг: 36820 | Одобрение: 7915
Абе научете се да ползвате международно приетите наименувания за различните класове кораби. В цял свят тази категория кораби се наричат разрушители. Само в Русия и сателитите ги наричат ескадрени миноносци или есминци.
2
0
ас (преди 1 месец)
Рейтинг: 30277 | Одобрение: 10717
каква рабта имат тука? освен да се правят на мъже пред руската армия. и колко трансдендъри има на кораба. да това е новото 20% в американската армия приемат проси объркани хора със склоност към самоубийство защото преди време някои има казал да си сменят пола и те го послушали.
2
0
12321 (преди 1 месец)
Рейтинг: 9868 | Одобрение: 3443
А оня руския самолет е на летището в Севастопол...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама