Ана Баракова с култово питане към просветния министър! Вижте колко правописни грешки има в писмото

16.02.2015 / 18:20 11

Независимият народен представител Ана Баракова е отправила въпрос към министъра на образованието и науката проф. Тодор Танев относно промяна в образователния процес от първи до четвърти клас, става ясно от сайта на Народното събрание. Още в началото на зададения въпрос има правописна грешка, като депутатката е адресирала текста до „43-то Народното събрание”, пише bulgariautre.bg.

Ана Баракова, която е преподавател по професия, пита как един учител със специалност „Начална училищна педагогика” работи комплексно и преподава по всички предмети, в това число по изобразително изкуство и физическо възпитание, съобщава "Пик". 

„Преподавателят притежава ли необходимата квалификация по всички учебни предмети, който се изучават от първи до четвърти клас”, пита депутатката, правейки очевидна граматическа грешка, тъй като вместо „който”, в случая би трябвало да се използва формата за множествено число – „които”.

Баракова завършва запитването си с поредна грешка: „Моля въпроса ми да бъде в писмен вид”. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
AlSists (преди 6 години)
Рейтинг: 1270 | Одобрение: 590
А стига бе!!!! Ама, тези в парламента можели и да пишат !!!! Невероятно !!!!
1
2
cky2k (преди 6 години)
Рейтинг: 1967 | Одобрение: 187
Хайде да помислим малко ... Депутатка е защото вие си я избрахте. второ до мъдясалия - като си постоянно онлайн не четеш ли, едно интервю даде пачата и облякана е нейна реплика. до откюча - учителка по биология е пачата. Има и друг вариант - повечето хора ползват готови документи , писала е само името си без да чете какво е на бланката.
Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гъза? Чешейки го много пъти пълниш гащички с лайна Не е нужно да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш да си ги завреш в носа? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Свикнах с твоята походка вече мога да прозра що не можеш да извадиш пръстите си от гъзъ. Та нима кога си чоплиш с усърдие в нослето, вадейки сополки гъсти си ги буташ в дупето? Пак настъпи гроздобера и ти пак не си си мил гъза, чешейки го още много пълниш гащите със зърна. Знаеш не е да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш с опитите в гъза? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Не мога защото аз съм много нечистоплътен мъж. Лапни го и здраво го дръж.
8
2
zakluch (преди 6 години)
Рейтинг: 30904 | Одобрение: 5664
ОТВРАТИТЕЛНО! КАК МОЖЕ НЕКАДЪРНИЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ? хОРА?
Повече за мен тук Ключодържатели

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik