Андрей Райчев: Бойко Борисов е третият журналист, който управлява България. Всеки ден прави блестящи есета с главен герой той

22.07.2020 / 23:09 0

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър: 7/8

Дали сега ще слезе Борисов или ще изчака малко, така или иначе тази ера свърши, каза Андрей Райчев пред Слави в Телевизия 7/8.

България се управлява от журналисти, от тип есета се управлява, с начин на мислене. Първата доминираща мисъл беше Петьо Блъсков в началото на 90-те години. Тогава 800 000 българи основаха 1 милион и 200 000 фирми, настроението беше такова, ние сме пичовете, морето е до колене. След него дойде втори журналист - Тошо Тошев. При него като говорене - кой е виновен, че не успях. Цял ден разказваше това, какво е станало, кой ме претакова, че не можах да стана, допълни социологът.

Третият журналист е Бойко Борисов. Той всеки божи ден прави есета, и то блестящи, с главен герой той. Неговите есета се кльопаха, 10-12 години власт. Той разказа обгрижения човек, за вас се грижа, много лош вектор, и много добре ги дозира. Той изигра един човек, който се казва Бойко Борисов, но това не е самият той, той играе това. Бойко Борисов изигра Борисов на тази фаза. Той първо беше отмъстител, после стана строител, после международник. Три роли изигра, това са  три серии. Аз мисля, че понеже не напипва четвърта серия, свършва епохата. По тази причина приключва, защото няма да има четвърта серия. Да не дава Господ, четвъртият журналист да не се окажеш, ти, Слави,  но като гледам, твоите думи не действат на толкова широка маса, каза още Андрей Райчев.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама