php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Андрей Райчев: Излъгаха, че сме втори по смъртност, трябва да се даде почивка на здравната система, затова правят локдаун

25.11.2020 / 22:37 1

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър Телевизия 7/8

Има само един факт. Лекарите не щат. Това е всичкото. Това е главният фактор. Когато водеха тази пресконференция, те първо излъгаха, че България е на второ място по смъртност, изведнъж се оказа, че за последните 14 дни, ние не сме на половината в  списъка по някакви смъртни случаи, на хубаво място сме, нищо такова няма. Те накрая изплюха камъчето, вадиха от кладенец, излъгаха с цифри. Трябва да се даде почивка на здравната система, от щаба го казаха, затова правят локдаун. Води се война и сега ние трябва всички да се скрием в бомбоубежището и да не се показваме навън, за да се даде почивка на лейтенантите.

Това заяви социологът Андрей Райчев пред Слави в „Телевизия 7/8”.

Истинско безобразие, правителството нямаше никакво намерение да затваря, то не отстъпва на болестта, то не отстъпва на никакъв международен натиск, защото такъв няма. То отстъпва само на едно, затова, че лекарите казват: Не издържаме повече. Тези 18 дни ние ще живеем като скотове, защото тези не издържат, но кой точно не издържа. Затова, че бяха свикнали да не работи и да получава, на безобразното си отношение към пациентите, айде да не обвинявам, не искам да обвинявам всички лекари. Но там има огромно количество в ръководството на всичко това, здравните каси, лекарски съюзи, шефове на болници. Те са свикнали, че да си лекар, означава да си отвориш много широко джоба, да си живееш така и той да се пълни. А тук изведнъж се оказа, че трябва да се работи в една тежка ситуация. Между другото към края на тази тежка ситуация, плюс минус около половината са минали вече, има още 20 на сто да минат и всичко ще свърши, допълни Андрей Райчев.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
читател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 1731 | Одобрение: 366
Най после някой да каже истината.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik