Анелия Дулева за Ковид: Това е биологично оръжие, пуснато от световния елит срещу човечеството

19.03.2021 / 22:06 17

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадър: БНТ

Журналистката Анелия Дулева от "Атака" заяви в предизборен дебат в "Панорама" по БНТ, че "мерките за борба с коронавируса и здравният фашизъм трябва да бъдат премахнати". 

"7 милиона са починали от глад миналата година. Тази пандемия цели световно преразпределение на ресурси. Богатите ще станат по-богати, а бедните - по-бедни. Няма икономика, която да издържи затваряне и смяна на валута. В коя държава започват новините със смъртните случаи. Не всявайте паника като казвате, че сме във война. Това е биологично оръжие, пуснато от световния елит срещу човечеството. Относно предстоящите избори на 4 април - участваме в изцяло купен мач, ще бъдат компрометирани изборите. Ние се готвим за избори след 4 април, които ще бъдат реални", каза тя, а по повод шпионския скандал попита "защо не е арестуван и разпитан Красимир Каракачанов, в чието министерство се е случило това".Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
SANDOKAN1963 (преди 1 месец)
Рейтинг: 3843 | Одобрение: 398
ок LM  пускам  ти  това  видео  ..спри го  на "" --- 9' 47''---  до  кулите  пада още една  сграда  как б и  го  обяснил ........https://www.youtube.com/watch?v=hbeJuZNpuvQ
4
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Много ми се иска да видя видеото което е "видял" Лайномета, защото такова НЯМА......На единственото официално показано досега, снимано от охранителна камера от лявата страна на сградата се вижда взрива, но си личи, че кадрите са изрязани точно малко преди "самолетът" да удари сградата....! Единствените кадри където се виждат самолети да удрят нещо, са двата Боинга от полети 11 и 175 врязали се Близнаците.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
8
LM (преди 1 месец)
Рейтинг: 8586 | Одобрение: -7284
Сандокан, кое му е великото на Крис, че ви промива мозъците с информация от сайтове за конспиративни теории ли ??? Пълен булшит са му писанията на тоя самозванец. За самолета ударил се в Пентагона, имаше видео, в което ясно се вижда самолета как се приближава и взривява в сградата. Те в америката повечето са смахнати от край време. Чупакабра, Голямата стъпка, духове, човека птица, извънземните предимно там се появяват. Яко им работят болните мозъци на тия. Само не знам дали не се чудят американците, защо Супермен не е помогнал да се предотврати трагедията на 11 септември. Пък може и да се питат, като ги знам колко са прости янките.
1
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Сандо....целият ми филмов запис и аудиото също все още се намират в къщата на бившата и ми напомни, че трябва да си ги прибера и да си ги донеса в България.....Там трябва да е и руския 3 часов запис за "Курск".....И той изчезна от интернет, както и сума ти видео кадри за 9/11.....На руското видео техен инжинер показва как и под какъв ъгъл отзад, американското торпедо М-48 удря подводницата.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
0
SANDOKAN1963 (преди 1 месец)
Рейтинг: 3843 | Одобрение: 398
крис  има  програма  ..безплатна ,,WETRANSFER...''ако  ти  пратя  моя  и меил  можеш  да  пратиш  филма ..мисля  2  гига...ако  платиш  1  долар   ---до  20  гига
2
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Аз съм го гледал и имам записана непроменената версия.....Нека другите които ги интересува да го гледат.....Това измислено шоу беше извинителната причина армиите на САЩ да навлязат в Афганистан и да се харчат по 10 милиона на ден.....И да, сравнението ти с Райхстага е сполучливо....Много ме накефи как Геша им го наби на нацистите в човката.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
SANDOKAN1963 (преди 1 месец)
Рейтинг: 3843 | Одобрение: 398
ето  КРИС  9.11  маикъл  мур  https://www.youtube.com/watch?v=Xjvjs8gdGas
2
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
А възможно ли е да се изтегли непроменената версия на Фаренхайт 9/11 на Майкъл Мур....?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
0
SANDOKAN1963 (преди 1 месец)
Рейтинг: 3843 | Одобрение: 398
знаем  за  паспортите....и  знаем ,че тези  които са  се опитали  да  разследват 9.11  .са  си заминали  по  мистериозен  начин..
3
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Не съм велик, Сандо...просто имам повече информация, която споделям с другите.....А В България не ви ли казаха, че според ФБР, единият от терористите в полет 11 е успял да излезе от възпламенилия се самолет при около 3000 градуса по Фаренхайт и даже е загубил паспорта си, намерен по-късно цял, целеничък.....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
SANDOKAN1963 (преди 1 месец)
Рейтинг: 3843 | Одобрение: 398
КРИС  благодаря...велик   си...
4
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Kато подхванахме 9/11 атаката да видим малко "конспирации" и факти.....НОРАД, най-великата система за ранно предупреждение се осра.....Изтребителите Ф-16, обичайно патрулиращи над града, някак си точно този ден са били на учение в Северна Каролина, а останалите не са имали инсталирани оръжия и докато вдигнат два Ф-15 всичко било свършило.....Вторият Боинг 767, полет 175 удря след 18 минути, а колко им трябва на бойните самолети да се вдигнат.....? В България ги вдигахме за 4 минути.... Отдавна ги няма снимките на пораженията върху Пентагона, където се виждаше ЕДНА голяма дупка и никакви следи от крилата и най-вече двата големи двигатвля с диаметър около 4 метра на полет 77.....А за самолета саркастично писаха, че това е първата самолетна катастрофа в която самолетът се е изпарил.....Всички записи от камерите бяха прибрани от ФБР, но на единствената пропусната от една бензиностанция се видя, че ракета удря Пентагона, както и на снимки от Космоса на френски разузнавателни сателити.....Втората беше на Боинг-757, полет 93 над Пенсилвания.....Някакви незрачни парчоляци разхвърляни, но  тялото на самолета липсваше.....Видя се една пушеща бразда намерена по-късно съществуваща на  предходни снимки от преди 8 години.....Близнаците.....Архитекти и строителни инженери доказаха, че дори Джъмбо не може да разруши сградите, където е била пробита само едната стена, а температурата не е превишила и половината от температурата на топене на стоманения скелет....Този скелет е взривен от малки заряди, поставени под 45 градуса, точно както на сгради за събаряне, видно на външни снимки  точно на етажите, където са "работили" хора в специални костюми и големи куфари, като преди това са разкарали всички служители на етажа....Забелязани са бронирани камиони в най-долния етаж часове преди удара и мистериозно не е открито и едно дори кюлче злато в банковия трезор ....До последно компютрите в банаката са изпращали в неизвестна посока милиони и милиарди долари.....Някак си и собственика евреин е поискал застраховане на билдинзите няколко месеца преди, като се знае, че те никога не са били застраховани.....Загиват 2997 души и това е твърде малко, благодарение на ранния час на атаката......Някак си и по-важните евреи на работа там са били предупредени да не ходят на работа в този ден.....Има и още, но предвид, че стана цял ферман, ще продължа, ако има кой да чете.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
1
Tито (преди 1 месец)
Рейтинг: 18525 | Одобрение: 2430
Не бе, нямаше самолети, гларуси събориха кулите......... Аман от конспиратори ей. Това му е лошото на интернета-всеки си пише каквото му щукне, малоумниците го четат, разказват го на други малоумници, те на трети и става лавина от простотия, която ни залива.
1
0
SANDOKAN1963 (преди 1 месец)
Рейтинг: 3843 | Одобрение: 398
11.септември.2001 г....вие  как  мислите...дали  стоманата  се  топи  при изгарянето на  керосина...ами  двигателите..ROLLS ROYCE ENGINE...роторите са  от  Титан...повтарям  от  титан  ...знаете ли  при  каква  температура  се  топи   титана...а дали  изобщо  имаше  самолети...замислете  се  ...аз  не  гледам  ТВ.  не  чета  вестници......27.02.1933г....подпалването на Раихстага..да  ви напомня  нещо ...Намусен
2
2
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Защо да е луда бе, Мистър Боб.....? Защото не разсъждава като тебе ли, че заразата е дошла от прилеп.....? Бях пуснал коментар още в началото на пандемията и казах, че ще се разбере КОЙ е пуснал духа от бутилката по това, КОЙ ще намаже от цялата работа....Руски учени първи изолираха вируса и доказаха, че трите сложни белтъка не могат да се синтезират от само себе си и че Короната е всъщност биологическо оръжие създадено в лаборатория....Сега в светлината на нова информация виждаме, че богатите още повече забогатяват, а бедните още повече обедняват, като се получава избирателност на вируса.....умират най-вече пенсионери.....В САЩ само умряха половин милион и ако се замислиш за ползите за финансовата система ще се облещиш, по един милиард, милиард и нещо минимум спестени за месец.....Пенсиите в Щатите не са под $2 000-$3 000 на месец, а броя на пенсионираните беше нараснал заради бейби бума след войната.....Погледни статистиките и за Италия.....НЯКОЙ не иска човек като се пенсионира да живее 20-30 години за да дърпа пенсия.....Защо Короната започна от Китай, но взриви САЩ, а после Европа, а Китай се оттърва.....? Мога да ти пиша до утре, но полза няма да има.....Замисли се, а и всички останали дето си мислите, че биологичната война срещу хората е започнала от пазара в Ухан.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
3
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 58511 | Одобрение: 7991
Мястото на лудите не е ли в лдниците?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама