Ангел Джамбазки: Днес българските избиратели са работодатели и началници

26.05.2019 / 10:49 6

"Призовавам всички български граждани, които се интересуват от отечеството, да излязат и да упражнят правото си на глас, днес те са работодатели, днес те са началници и трябва да дават задачи на нас - хората, които искаме да ни избират." Това каза водачът на евролистата на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки след като гласува в столично училище, пише izbori.bg.

"Моят избор беше, е и ще бъде винаги родолюбие, патриотъзъм и национална отговорност, силна България в Европа на отечествата. Избрах да гласувам машинно, защото технологиите се развиват и напредват и исках да видя дали е лесно или трудно. Когато гласуват малко хора, гласуват зависимите хора и купените гласове и те определят бъдещето. За това призовавам всички хора да излязат и да гласуват", допълни той."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
upsurt (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1660 | Одобрение: 380
Не олду бе,кьопеклар!?
1
5
Бат Ванко Горския (преди 1 годинa)
Рейтинг: 366 | Одобрение: -54
Основната месечна заплата на всеки евродепутат е 8020,53 евро. Допълнителното възнаграждение за присъствие е 306 евро на ден, което за около 15 работни дни, означава по още 4590 евро на месец. Това прави общо 12 610,53 евро заплата на месец или около 105 евро на час. Всеки евродепутат получава отделно и по 21 379 евро месечно. За разходи за персонал. С 25% от тези пари могат да се разплащат различни услуги, използвани от евродепутата. Признати офис разходи за година са 4230 евро.
8
1
аха (преди 1 годинa)
Рейтинг: 4160 | Одобрение: 1660
ИНТЕРЕСНА ЛОГИКА-ДНЕС БГ ГРАЖДАНИН Е РАБОТОДАТЕЛ-САМО ДНЕС ЛИ-ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ-ВИЕ НАЛИ-ТЪПАЦИ....
7
5
Бат Ванко Горския (преди 1 годинa)
Рейтинг: 366 | Одобрение: -54
Всеки се натиска да ходи в Белгия,взимаш 10 000евро заплатка всеки месец без другите надбавки и не ходиш на работа и накрая на месеца прассссс 30 40 000 лв в сметката, а нека нашите сънародници там се мъчат по полетата за 6,7,8 евро на час

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама