Ангела Меркел: Германия не трябва да се бори сама с незаконната миграция

14.06.2018 / 23:22 7

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че е важно да се ограничи и контролира незаконната миграция, но подчерта, че Германия не трябва да прави това сама, предадоха Ройтерс и ТАСС.

"Лично смятам, че незаконната миграция е едно от големите предизвикателства за ЕС и поради това не мисля, че трябва да действаме едностранно, несъгласувано и в ущърб на трети страни", заяви Меркел след среща с премиер-министрите на германските провинции, изказвайки отново несъгласието си с предложението на вътрешния министър Хорст Зеехофер мигрантите да бъдат спирани на германската граница.

Меркел и нейният Християндемократически съюз искат общоевропейско решение в борбата с незаконната миграция. Баварският й съюзник Християнсоциалният съюз, чийто лидер е Зеехофер обаче настоява мигрантите без документи или на които вече е отказано убежище в Германия да бъдат връщани направо от германската граница.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
трябва трябва (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
докато ти скъсат от ебане арабюгите пърдюхата:woot:
3
0
khm (преди 7 месеца)
Рейтинг: 42565 | Одобрение: 17215
Хаха, увря ли ти липсващия мозък, че тия няма да се интегрират и че с тях оправия няма?! Ама преди това ги пусна, че и ги канеше! Заради твоята простотия сега цяла Европа пати, дърта скумрийо!
3
0
Иванова (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЕС трябва да каже СТОП на миграцията и то с резолюция! Така разните НПО-та ще спрат да товарят корабите с мигранти и да ги стоварват на Стария континент! Европа се пренасели, а и изхранването им е под въпрос! Защото, те искат да не работят, а само да получават грижи!
6
0
сало (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
     а ми оправяй се сама, нали ти ги докара, нали ходи и по гарите да ги посрещаш.....или се чудиш как да прехвърлиш отговорността от грешката са на други глави........
5
0
Веско (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тези политически брътвежи не мога да ги разбера. Как точно ще ги спира и връща да обясни, та да знаем и ние. Щото оня ден цял кораб обикаляше и търсеше къде да ги стовари.
5
0
партизанин (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А защо трябва да се бори? Просто-да ги разкара!И кой организира тази Борческа ситуация и "забавленията" по площадите(изнасилвания,газене с тирове и др.)Нагло е бе Ангела-Доротея Каснер..не намираш ли?
8
0
гг (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
тая съвсем се побърка .До вчера ги канеше сега борба срещу тях щяла да води 
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама