Ангелкова срещу Симеонов, против е да се пуши в заведенията

27.04.2018 / 12:21 3

Мога да изразя личното си мнение, непушач съм и съм абсолютно против да се отменя забраната за пушенето, особено в местата за хранене. Това заяви пред журналисти в Народното събрание министърът на туризма Николина Ангелкова за предложението да връщане на стария режим за пушене на обществени места, за който се обяви вицепремиерът Валери Симеонов, съобщава "Канал 3".

„Това не влияе върху ръста на туристите, нито върху посещаемостта. Нещата трябва да останат по начина, по който са в момента. Не смятам, че при положените усилия през годините да няма пушене в местата за хранене трябва да се върнем отначало“, посочи Ангелкова.

Според нея, ако се стигне до законодателна инициатива, е редно да има широк публичен дебат. 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
Ефир 2 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1338 | Одобрение: 508
Валерката да следи по изкъсо къде и какво пуше отрочето му, а да не се занимава с легализация на тровенето на непушачите и обслужващия персонал. Нека се отдалечим от Анадола, а не да се приближаваме както искат псевдопатриотите.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама