Ангелкова за туризма: Ваучерите вече са въведени

26.03.2020 / 09:15 1

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Буквално туризмът е спрял, заяви в студиото на "Тази сутрин" по БТВ министърът на туризма Николина Ангелкова.

"Всеки си иска парите, едните искат отсрочка, другите искат веднага възстановяването. 

На ден получаваме стотици писма. Над 200 потребители са ни сигнализирали само вчера. Европейската комисия казва да намерим баланса в рамките на извънредното положение. 

Не можем да задължим потребителя да приеме ваучер, но този ваучер може да важи до 24 месеца и да се използва за пътувания в рамките на този период.

Дали сме възможност за пренасочване на пътуването, възстановяване на сумата. Даваме срок до 13 май, този 14-дневен срок за възстановяване да не тече.

Изработваме кризисна рекламна стратегия. Ваучерите вече са въведени, споразумяваме се с туроператорите. Спрели сме всякакви проверки."

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
MrBean (преди 2 седмици)
Рейтинг: 27599 | Одобрение: 4444
Че е спрял,така е и нищо не може да се направи. Но веднага се вижда че за това малоумно същество туриста не е такъв,не е клиент,а е ПОТРЕБИТЕЛ/ЮЗЪР!  Докато сме потребители отношението ще е такова. Туриста е съвсем друго нещо,чудовище! И като няма туризъм защо ни е министър???

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама