Английски и Немски език през учебната година за деца от 5 години до 12-ти клас

18.09.2023 / 04:40 0

Ако искате детето Ви да учи Английски и Немски език с удоволствие, бързо и максимално ефективно, то Учебен център “Скоростно Учене” е най-добрият избор в град Варна. Вече 10 години те осигуряват качествен и иновативен образователен процес!

 

Може да изберете да учите в един от двата им офиса или онлайн:

Офис 1 – гр. Варна, Бул. Мария Луиза 11;

Офис 2 – жк. Младост – Пазар (под Ледената пързалка);

Онлайн - през тяхната виртуална класна стая;

Занятията са 2 пъти седмично по 2 уч.ч. в гъвкав график съобразен със смените на децата

Свържете се на тел. 0895752725

Достъпни цени. Разгледайте цени и график>>

В Учебен център „Скоростно Учене“ работят екип от млади специалисти, които са се посветили на идеята да предоставят възможно най-качественото образование по Английски и Немски език за своите ученици като използват най-модерните образователни методики и дигитални образователни инструменти.

Учебен център „Скоростно Учене“ Ви кани НА ОТКРИТ УРОК по Английски или Немски език за деца от 5 години до 12-ти клас. Ще се запознаете с методиката им на преподаване и ще разгледате приятната обстановка, в която децата учат през учебната година.

Кога? - От 21.08 до 25.09 в удобно за Вас време

Запишете се за открит урок на тел. 0895 752 725

При тях ще откриете:

Интерактивна Дъска - Тази дъска дава възможност уроците да бъдат създавани с професионален образователен софтуер. Те биват визуални, цветни, поднесени по разбираем начин, според възрастта и интересите на децата. Активно участвайки в процеса, те не просто упражняват говорене, писане, четене, слушане и граматика, а и се забавляват и обикват езика.

 

Интерактивен Под - Той превръща учебния процес в забавление, като помага на децата да упражняват всичко учено по време на часа под формата на игра. 

Кинект - Специален сензор, улавящ всички движения на децата. Движейки се, те управляват интерактивната дъска и играят на образователни игри, индивидуално или в отбори. 

Карти с добавена реалност - Добавяме нов живот на всяка флаш карта. Различни герои, в различни теми, оживяват на интерактивната дъска, след като бъдат заснети, докато децата учат с тях. Те са част от игрите, развиващи комуникативни умения у децата.

Мнемотехники - Техники за лесно запаметяване, които помагат на малки и големи да учат нови думи и граматика, с помощта на забавни асоциации. 

 

Онлайн портал за домашни - Домашните вече не са скучни! Те могат да бъдат решавани на телефон, таблет или компютър. Веднъж седмично ще получавате известие, че домашното е налично в платформата. Ще можете да проверите всички отговори веднага, след като домашното е решено. Винаги можете да повторите домашните задачи, за да поправите грешките. Домашните включват граматични упражнения, четене, писане, диктовки, гласово разпознаване (децата изговарят думите или изреченията) и специална програма „чува“ дали са казани вярно. Ще получавате известие за резултата от всяко решено домашно! И да не забравяме: Всяко напълно вярно домашно, носи награда.

Допълнителни индивидуални часове - Фокусът на обучението е поставен върху това всяко дете да постига оптимални резултати. За целта учебният център осигурява възможност за безплатни индивидуални часове за обясняване на материала за всяко дете, което има нужда!

Месечен отчет за това как детето се справя по време на школата по Английски и Немски език

И не на последно място – достъпни цени.

Очаква Ви учене от ново поколение!

Посетете ги в един от двата им офиса:

Офис 1 – гр. Варна, Бул. Мария Луиза 11;

Офис 2 – жк. Младост – Пазар (под Ледената пързалка);

Онлайн - през тяхната виртуална класна стая;

Свържете се на тел. 0895752725

 

Повече за Учебен Център „Скоростно Учене“

 

Facebook: https://www.facebook.com/skorostno.uchene

Вижте как учат Английски и Немски език в присъствена форма през учебната година

 

* публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама