Ани Салич към мюсюлмани: Запалихте ли свещичка?

11.03.2015 / 10:31 20

Груб гаф направи в пряк репортаж по Нова телевизия Ани Салич. Новинарката и колегата й Ники Дойнов са командировани в кърджалийското село Велешани и региона, за да отразят бедствената обстановка след падналия обилен сняг. След като разпита обстойно баща и син - мюсюлмани, оцелели на косъм след срутването на постройка, Салич ги попита загрижено: „Запалихте ли свещичка?“, пише "Блиц".

.„Запалихме“, възпитано отвърнаха хората. Семейството на Фикрет и Бахти Сали е загубило повече от 30 овце, останали под отломките на стопанската постройка.

Кметът на селото Севим Салиф заяви, че положението наистина е тежко. Велешани е откъснато от света. Пети ден няма ток, фризерите са размразени и всичко, което е в тях, вероятно ще трябва да бъде изхвърлено. „За две неща моля държавните институции – да пробием километровата отсечка до селото и колкото може по-бързо да се разреши проблемът с електроснабдяването“, каза Севим Салиф. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
6
memom (преди 6 години)
Рейтинг: 3775 | Одобрение: 235
Мюслиманите не ходят в църкви да палят свещи
6
2
memom (преди 6 години)
Рейтинг: 3775 | Одобрение: 235
Довечера ще гледаме в господари на ефира :)
1
1
cky2k (преди 6 години)
Рейтинг: 1967 | Одобрение: 187
Трябваше е Никито да отворят една скара бира през минарето
Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гъза? Чешейки го много пъти пълниш гащички с лайна Не е нужно да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш да си ги завреш в носа? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Свикнах с твоята походка вече мога да прозра що не можеш да извадиш пръстите си от гъзъ. Та нима кога си чоплиш с усърдие в нослето, вадейки сополки гъсти си ги буташ в дупето? Пак настъпи гроздобера и ти пак не си си мил гъза, чешейки го още много пълниш гащите със зърна. Знаеш не е да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш с опитите в гъза? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Не мога защото аз съм много нечистоплътен мъж. Лапни го и здраво го дръж.
8
3
niama znachenie (преди 6 години)
Рейтинг: 712 | Одобрение: 347
и добре какво толкова е сгафила....това е християнска държава и ако на някой не му харесва да си ходи...те трябва да се съобразяват ,а не ние...
22
4
Добър (преди 6 години)
Рейтинг: 13287 | Одобрение: 9007
С нашата инфраструктура, какво друго ни остава освен да палим свещи.
15
9
Уйо (преди 6 години)
Рейтинг: 37702 | Одобрение: 8022
Много турски сериали, много. Там в превода се споменава бог, а не аллах. Всеки според религията си го разбира по различен начин. Ако Ани Салич гледа турски сериали, какъв е проблема да се обърка и каже свещички? Още нещо - турците и помаците в Родопите са много по-разбрани и толерантни от събратята си от Лудогорието. Последните се имат за по-турци и от турците, нищо че като отидат при комшиите ги нямат за нищо.
20
6
Добър (преди 6 години)
Рейтинг: 13287 | Одобрение: 9007
Палете свещи за добро! Браво за въпроса на Ани, топ журналист!
16
11
Уйо (преди 6 години)
Рейтинг: 37702 | Одобрение: 8022
Изтървала се е, какво толкова? Това не я прави "тъпа, по-топа, най-тъпа".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама