Антон Хекимян изчисти "Тази сутрин" за един ден

12.10.2014 / 23:22 2

“Ефирът свърши, да се хващаме на работа! Да изчистим “Тази сутрин” за един ден.” Този призив бе изпълнен буквално от журналистите, продуцентите и операторите на сутрешния блок на Би Ти Ви веднага след предаването в петък. По-късно дори го постнаха във фейсбук с доказателствен материал - снимки на бояджиите.

Още от началото на есенния сезон екипът обмислял да обнови редакционната си стая. Докато се наканят, дошъл октомври, но пък създали стройна организация. Преди да пристъпят към действие, направили вътрешен референдум сред 12-те души от екипа. Въпросът бил: “В какъв цвят да боядисаме?”. Най-много - 5, били гласовете за латекса “Златна ръж”.

“Тони Хекимян е най-големият мотор във всяка ситуация, донесе боята и към 11,30 ч вече мажеше с мечето”, разказа Искра Владимирова, която е продуцент на сутрешния блок. Преди това покрили всички бюра и компютри с найлон и изхвърлили ненужните неща, трупани с години. И другите мъже се включили в тежките дейности, а за жените останала фината настройка - да минат с четчица ъглите, да почистят и да снимат как колегите им работят, пише 24chasa.bg.

Следващия петък предстои втората ремонтна вълна, свързана с вътрешния дизайн. Тогава екипът ще закачи картини по стените и ще подреди окончателно. 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
qnnik (преди 5 години)
Рейтинг: 202 | Одобрение: 22
Рядко в ефира има толкова позитивни и усмихнати хора! Браво на него страхотен е!
0
1
teodor999 (преди 5 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Ентусиаст! Това е добър пример за младите хора.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама