Антон Тодоров от ГЕРБ в екстаз от 20-годишната присъда на Иванчева: Бравоооо! Бравооо! Оковете ги в пранги тези корумпета

16.04.2019 / 10:01 7

Снимка Булфото

Бравоооо! Бравоооо! Оковете ги в пранги тези корумпета! Браво на съдията от Специализирания съд! По този начин бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров коментира във фейсбук новината за присъдата на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева.

Тодоров бе депутат от листата на ГЕРБ.  Парламентарната група на ГЕРБ се опитва неуспешно да го наложи за председател на комисията по досиетата. Поради опит да уволни в ефир водещия на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев, подава оставка като депутат.

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
:) (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10489 | Одобрение: 4649
Браво, браво, браво господине, а дано ти мине! ;) Антон - герберския джендър. Радвай се, утре като те напъне същият съд и ти лепнат и на тебе 20+ и аз ще се радвам . 'Неска се хилиш, утре и ти си там. Ще има да въртиш герберския си задник на някой мангал. 
4
3
Predator (преди 1 годинa)
Рейтинг: 161 | Одобрение: 51
[url=https://petel.bg/profile/7e3dbb83124861388d8b536fd54bca46.html]n eXu s [/url]  никога не съм имал акаунт,обикновенно съм коментирал чрез фейсбук,но понеже не мога да гледам тука някои, които пишат пълни простотии и не мога да им отговоря,за това се регистрирах,до сега не съм имал никога акаунт-бъркашме с някого 1000%....
Долу ОПГ ГЕРБ-Съд за помиярите!!!
42
13
Blue hills (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27969 | Одобрение: 12514
Със сигурност, ако комунягите дойдат на власт, ще запееш друга песен, продажна душицо.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама