Антония Батинкова обяви кой клати държавата

10.10.2023 / 16:29 4

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова Тв

Вотът на недоверие в четвъртък точно поради математиката няма да мине, тъй като няма как да събере 121 гласа, ако изхождаме от това кои партии подкрепят правителството.

Това каза юристът Антония Батинкова в „Пресечна точка“ по Нова Тв.

Тя направи и коментар на управляващата коалиция.

Такъв тип правителство не сме имали, но пък е по-добро от спиралата от избори, в която бяхме попаднали и е по-добро, предвид световната политическа обстановка и двете войни, които се водят в момента да имаме въобще правителство, и то да е стабилно, каза Батинкова.

Правителството работи на ротационен принцип, но факт е, че то работи, и такъв тип дестабилизация на държавата и опити от страна на опозицията не им прави чест. Аз лично го възприемам като удар към България, към държавата в толкова нестабилна политическа световна обстановка, каза още юристът. 

Батинкова обяви, че твърдо стои зад правителството и обяви четирите основни задачи, които то трябва да изпълни.

Те са да влезем в Шенген до края на годината, да имаме бюджет за следващата година, което трябва да излезе до декември, да влезем в Еврозоната, което е добре за всички нас и не на последно място като юрист много държа на съдебната реформа. Така че, ако могат да изпълнят тези четири свои задачи, смятам, че всички ние ще бъдем доволни, и то в тази ситуация, в която се намира света в момента, коментира тя.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Off Road (преди 4 месеца)
Рейтинг: 21328 | Одобрение: 5508
Абе тоя юрист не беше ли доскоро експерт, според публикациите тук? Щото, като юрист би било добре да знае, че правителството НЕ работи на ротационен принцип, а още по-важно - няма юридическа база за такова.
3
0
kaka (преди 4 месеца)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Тая мазна миска е скъпо платена труженичка и накрая се отзова на руския манеж и си улови дебела руска рибка.И сега тръгнала с птичия си мозък да разсъждава и да ръси мъдрости.Мале до къде е докарахме.
3
0
skokos (преди 4 месеца)
Рейтинг: 7567 | Одобрение: 1382
Кой ни клати, а сега де. По рано беше лесно, Съветския съюз( там е и Украйна), не я забравяйте. А сега се опитват да ни излъжат че Русия го прави. Лошото е, че някой вярват.
1
2
ас (преди 4 месеца)
Рейтинг: 145632 | Одобрение: 22997
само като видях снимката раззбрах как тази кифла си изкара юридическата дипломаАнгелче.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама