Аптечната верига Фрамар влиза в град Варна

19.06.2021 / 06:10 0

Вероятно жителите и гостите на Варна вече са забелязали, че в града намериха своето място и две нови аптеки от популярната марка Фрамар. Първата от тях се намира на улица ул. Александър Рачински №29 и е управлявана от маг. фарм. Рени Железова. Аптеката е разположена на добре познатия за варненци „Нептун“.
Втората аптека Фрамар се намира на ул. Юрий Венелин №28 и е управлявана от маг. фарм. Гергана Гечева. Аптеката е разположена на едно от възловите места във Варна - улиците Юрий Венелин, Патриарх Евтимий и булевард Владислав Варненчик, на броени метри от МакДрайв. В план е и отварянето на трети обект от популярната верига, на друго знаково за Варна място.
 
Кое е различното в работата на аптеки Фрамар, с какво ще бъдат полезни те за варненци, коментира Диана Димитрова, изпълнителен директор на Фрамар Холдинг АД
Варна за нас е предизвикателство, като всеки нов за веригата Фрамар град. За нас е чест да бъдем част от аптечните услуги в региона. Едновременно с това отново залагаме на основните параметри на работата на аптеки Фрамар.
  • Високо качество на услугата и обучение на персонала. Знаем, че във времена на криза, добре обученият екип на аптеката е на страната на клиента, точно както лекарите. Ние сме важна част от медицинското обслужване. Навременната и правилна консултация с фармацевт е от изключителна важност за пациентите.
  • Богатото портфолио, адекватното зареждане и ексклузивните продукти са друга от запазените марки на аптеки Фрамар. Често нашите клиенти се шегуват, че „във Фрамар има всичко“. Наборът от лекарствени средства, хранителни добавки, козметика, иновативни уреди и пособия е много широк и ние се стремим да поддържаме не само адекватна наличност, но и практикуваме бърза доставка при заявка за някои от по-специфичните медикаменти.
  • Удобната локация и просторната зала за клиенти са ключови за нашите нови обекти. Разширяваме възможността клиентът сам да усети и избере своя продукт. Това е една от съвременните световни тенденции във фармацевтичното обслужване.
  • С оглед на бъдещата либерализация на COVID мерките планираме и възстановяване на събитията в аптеките – кампании за профилактика и здраве. Надяваме се и това време да дойде скоро.
  • Акцент върху иновациите. Във Фрамар ние сериозно обръщаме внимание на иновациите и ги развиваме – не само онлайн, но и офлайн. Възможност за запазване на лекарствени продукти онлайн и получаването им в конкретен обект, разсрочено плащане, програмата ни за лоялност – това е малка част от допълнителните опции, които разработваме за нашите клиенти. Издаваме редовна безплатна брошура с информационно-търговско съдържание, която можете да получите във всеки от обектите. Онлайн аптеката Фрамар е една от наложените е-аптеки, с добра репутация и разпознаваемост сред интернет потребителите. Сайтът framar.bg предлага актуална информация за вашето здраве, разработена от лекари и други специалисти в областта на здравето.
 
Фрамар залага на комбинацията от качествено и компетентно обслужване, в добра и позитивна атмосфера, с оригинални продукти – без да допускаме компромис никъде.
 
В каква посока се развива аптечната верига Фрамар?
 
Североизточна България, най-общо казано. Предстои отварянето на нова аптека в Русе, за която обучаваме персонал. Следим възможностите и в други градове от региона – Шумен, Добрич, Разград. Радва ни топлият прием и положителни отзиви, които съпътстват всеки нов Фрамар.
 
Екипът на Фрамар приема работата си сериозно и отговорно. В ход е разработката на голям логистичен център в гр. Стара Загора, където ще могат да се обслужват растящият брой аптеки. Там ще бъде и новият дом на онлайн аптеката framar.bg, която обслужва над 10 000 пратки месечно само за българския пазар. Планира се и изграждането на производствено помещение, което ще позволи да бъдат произвеждани сертифицирани хранителни добавки и медикаменти, които да излизат под собствен white-label. На местно ниво Фрамар си партнира и с Тракийски университет, където спомогнат за обучението на помощник-фармацевти. Методите на работа, стандартът и опитът на фармацевтите на аптеки Фрамар са еталон за изграждане на нови кадри.
 
Да пожелаем успех на аптеки Фрамар на варненска почва!
*публикация


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама