Арестуваха българин за убийство в Италия

11.01.2019 / 19:19 5

Българинът Даниел Данов убил преди месец италианеца Алберто Джанети заради една цигара – цитира полицейски източници сайтът „frosinonetoday.it” от намиращия се на шейсетина километра източно от Рим град Фрозиноне.


28-годишният нашенец и петдесет и четири годишния Джанети се подвизавали на 1 декември вечерта в игрална зала за наддавания на конни състезания в близкото до Фрозиноне градче Колеферо. По някое време Даниел поискал цигара от Алберто, той му отказал категорично и тогава се отприщила жестока словесна свада, гарнирана със смъртни заплахи, пише novini.bg.

До бой обаче между двамата в залата не се стигнало, тъй като тя била доста пълна с хора, които ги разтървали. Но за съжаление тях ги нямало час по-късно на потъналите в тъмнина стълби към близкия площад „Микеланджело“. Защото яко сръбналият Даниел причакал там Алберто и започнал да го налага здраво с каквото му попадне, разбивайки му главата и потрошавайки ръка и крак. Пострадалият бил намерен в окаяно състояние по-късно и бил откаран в болница, където по-късно умира. А за нечовешкия побой над него дълго свидетелстват останалите по стълбите огромни кървави петна.

Даниел, който е с постоянно местожителство в Колеферо и до неотдавна бил работил в местна фирма за термоизолации, си тръгва за дома като преди това задига портфейла на жертвата си. И после прави грешката, която насочва полицията към него – тегли пари от банкомат с кредитната карта на Алберто и инсталираната там видеокамера го „регистрира“ без грешка. Ако се вярва на радиостанции от Фрозиноне, твърде вероятно е нашенецът и италианеца да са имали по-раншна „закачка“.

Прякорът на Алберто бил „Графът“ и с него той бил известен на гей средите в района, пише Монитор. Българинът, който най-вероятно е от ромски произход и чието съдебно досие в Италия не било съвсем чисто, пък често бил забелязван из въпроснитезаведения.

След пълните признания, които задържаният завчера Даниел направил в полицията в присъствието на неговия адвокат, най-вероятно той ще бъде съден за умишлено убийство. Престъпление, за което според медиите на Апенините по-леката присъда от доживотната, е 30 години затвор.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Бай Ставри (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Педеруги..Тоя ,нашият, за друго не става,но в пандиза ще му се радват.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ABORIGENI:woot::woot::woot:
7
0
капитана (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
УБЕЦА НА ИТАЛИЯНСКИЯТ ПЕДЕ ДЖАНИТО Е ЧИСТ ЦИГАНИН,СТИГА СТЕ МАНИПУЛИРАЛИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД,ЧЕ ПРИШЪЛЦИТЕ ОТ ИНДИЯ-ПАКИСТАН ЦИГАНИ СА БЪЛГАРИ.....ТОВА Е КОЩУНСТВО И БЪЛГАРСКАТА ЕТНОС-НАЙ-СТАРАТА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ......ДА Е ЯСНО-КОЙТО СИ Е ЦИГАНИН СИ ОСТАВА ЦИГАНИН,КОЙТО Е АРМЕНЕЦ СИ Е ПАК АРМЕНЕЦ,И БЪЛГАРИТЕ СМЕ СИ БЪЛГАРИ-ПРОИЗХОЖДАЩИ ОТ РОДА ДУЛО И ЖИВЕЯТ НА БАЛКАНИТЕ ОТ ПРЕДИ 15ХИЛЯДИ ГОДИНИ-МНОГО ХИЛЯДОТЕЛЕТИЯ ПРЕДИ ФАРАОНИТЕ ОТ ДРЕВЕН ЕГИПЕТ,ПРЕДИ АВРААМ,МОЙСЕИ ,ДАВИД И СОЛОМОН,МНОГО ПРЕДИ ДРЕВНИТЕ ДАНАЙЦИ-ПРИДОШЛИ ОТ ИЗТОЧНА АФРИКА И СТАНАЛИ ОСНОВАТЕЛИ НА ГРЪЦКИТЕ ПЛЕМЕНА.
8
1
БАЙ ХОЙ (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За протокола : Българин или циганин с българско гражданство ??? 
3
0
КАЛАШНИКОВ (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Крайно време е и нашият НПК да бъде усъвременен с италиянския.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама