Асен Григоров: Този запис е учебник по политика

26.05.2023 / 20:30 3

Редактор: Александър Дечев

Кадър: БТВ

"Много се радвам на излизането на този запис, защото това е учебник по политика".

Това заяви журналистът Асен Григоров в "БТВ новините". "В него се вижда, че Продължаваме промяната са станали партия, те заседават съвсем честно, има откровена дискусия, различни мнения, няма доминация на лидерите. Има страхотни попадения от гледна точка на анализи, има и весели моменти. Но това е една съвършено нормална дискусия, политика се прави по този начин. Чертаят се стратегии, определят се параметри, не виждам никакъв проблем. Проблемът в България е със зависимите политици, какъвто е Радостин Василев. Той игра камикадзе днеска - засили се и се бухна директно в стената. Кой му е подсказал, защо му е подсказал, е въпрос на друг анализ. Има такива хора, които се пласират в такива партии, и в определен момент просто им се дръпва фитила и се случва това, което се случва. Не смятам, че това, което направи днес той, че ще постигне целения ефект. От моя гледна точка преговорите за правителство ще продължат нормално", коментира той.

"Гражданите знаят, че България е част от Европейския съюз. Посолствата, за които става дума, вероятно са на страни от ЕС. Това са наши партньори. Това е Европа, от която сме част, и е Европа, от която се взимат пари. Европейските ни партньори не са чужда държава", категоричен бе Григоров.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 357329 | Одобрение: 59154
Асен Григоров се навел да прочете записа и усетил, че го заработва.....! Джурналист, КО да го прайш......!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
0
Off Road (преди 1 годинa)
Рейтинг: 26298 | Одобрение: 6553
Внимателно наблюдаваме всички "анализатори" в изказванията им по мегаскандала. Явно е дошло време за заработване на отдадените грантове.
4
1
kjk (преди 1 годинa)
Рейтинг: 59499 | Одобрение: 7679
Да признаеш, че ръководствата на нашите служби  ще бъдат обсъждани с чужди посолства, съвсем не граничи с нормалното. Напротив, това е антидържавно и не би следвало българските политици, да го правят!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама