Асен Василев: ГЕРБ се готвят да откраднат парите за пенсии и да ги дадат на строителните фирми

19.10.2022 / 15:00 7

Снимка: Булфото

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев отвърна на обвинения на ГЕРБ, които бяха отправени по-рано от парламентарната трибуна.

"Имах надеждата, че г-н Добрев няма да лъже поне от трибуната на парламента. Оставихме дълг с 2 милиарда по-малък, отколкото заварихме. Оставихме 8,5 млрд във фискалния резерв. В момента е 12,8 милиарда и продължава да расте, тъй като служебният кабинет взе дълг, който не беше необходим към момента, за правене на разплащания", каза той, цитирин от Novini.bg.

"Оставихме бюджетен излишък, който е над 1 милиард 2 месеца, след като спря нашето управление. Глупостите, че държавата фалирала и няма пари за пенсии, са артилерийска подготовка, за да откраднете парите за пенсии и да ги дадете на вашите строителни фирми. Няма да ви мине номерът. конституционната криза не започва днес. Очевидно не успяхте да съберете гласове и от другите парламентарни групи така, че да можете да изберете председател на парламента със 121 гласа, както го изисква Конституцията", добави той.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
4
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 62082 | Одобрение: -28378
Както са виртуози, така цяла Кайсиева градина и Владиславово са с нови улици и бордюри ;) Около Колхозния пазар кипят големи ремонти на улици, градинки и междублокови пространства, а миналата година подновиха всички улици между бул. Левски, Генерал Колев и Чаталджа, кв. Победа, широк център и т.н, мога да пиша цял лист ;) Парите за магистрали бяха в сметката на АПИ, но Кокорчо ги прибра с Комитова, какво се правите на замаяни? Какви пари за пенсии, една трета от пенсионерите не са получили никакви увеличения, какво само се самозалъгвате, такива като пенсионера Пешо като им е слаб акъла да са им здрави краката ;) Всичко си отива на мястото което заслужава рано или късно...
0
1
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 128679 | Одобрение: 4734
ГЕРБ са виртуозни крадци и лъжци.Много са обиграни в далаверите. Надминаха и мафията. Жалко, че ги търпим все още.
Всеки да си получи заслуженото !
3
2
Off Road (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24990 | Одобрение: 6285
Трудно ми е да определя кой повече лъже - Гроб или Продължаваме Подмяната. Едно е сигурно - и двете са виртуози в лъжите.
5
2
Cтамат (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9972 | Одобрение: 3157
Герберите са озверели за пари. Спалнята и чекмеджетата на Борисов стават все по празни и по празни. Прав е г-н Асен Василев.
8
4
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
P. S. СЕЛСКИЯТ ТАРИКАТ-ЦИЦИЯ Асен Василев, който осчетоводява всяко евтино кюфте във ведомствения стол на МФ, за да си прибере парите!  Тоест, Асен Василев като министър, осем месеца е хапвал всеки ден за сметка..... на народа. Всеки негов обяд е бил осчетоводяван като "представителни".  ОФИЦИАЛНА СПРАВКА по ЗДОИ 👉   https://afera.bg/само-в-афера-ето-цялата-разбивка-на     Оказва се, че по времето на ПП и свинското и зелето го хапват велможите селски тарикати като Кокорчо, а народа - плаща сметките им. Буквално плаща сметките! Накратко: Кокорчо хапва на обяд свинско със зеле, кюфтенца, крем-карамел, салати, свински ребърца и т.н. в ресторанта, после се качва в кабинета си, осчетоводява ги, а редовия гражданин/пенсионер Пешо - ги плаща. 🙂 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
6
0
Ванката (преди 1 годинa)
Рейтинг: 47839 | Одобрение: 9564
Парите за нашите пенсии отдавна са дадени на циганите!
Простите хора лесно се манипулират и управляват!
9
4
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Парите за пенсиите, ококорения измамник който сочи с пръст герберунгелите, вече ги открадна. За справка бюджета му и последното "увеличение" на пенсиите.... в което над 1 млн. пенсионери не се вписаха. Крадецът вика дръжте крадеца. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама