Асоциация за иновации и технологии дарява на държавата 15 000 работни часа, прави здравната карта на страната

30.03.2020 / 14:18 0

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Премиерът Бойко Борисов обяви, че Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии ще дари 15 000 работни часа на държавата.

Идеята е да се помогне в IT технологиите, за да може след края на извънредното положение България да не изостане в това отношение.

"Те предлагат - вместо да искат от държавата, вместо да си стоят вкъщи, да направят електронната здравна карта, електронните рецепти, електронно направление", каза Борисов.

"Обсадата на Банско от утре да я няма и хората ще се чувстват като неизолиран град, това е важно психически. Благодаря и на патриарха, на владиците, на Светия синод, те не са само свети хора, ами и с интелектуална енергия и разбраха медицинските норми, свързани с Цветница и Великден", добави премиерът."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама