Астролог предупреждава: Не пазарувайте на 29 и 30 декември!

25.12.2014 / 21:42 5

Новата година започва с квадрат на Луната с Марс, твърди Даниела Ангелова

Не пазарувайте на 29 и 30 декември! Бъдете много внимателни какво купувате, предупреждава астропсихологът Даниела Ангелова. Тогава заради напрегнатите аспекти може да станем по-емоционални и неразумни, а действията ни ще са прибързани. Бъдете по-внимателни в разпределянето на бюджета си.
Новата година започва с квадрат на Луната с Марс. Планетата на агресията и войната обаче е в опозиция на ретроградния Юпитер (б.а. олицетворяваща късмета). Затова не пипайте пиратки! Астрологът съветва да ги заменим с летящи фенери, пише "Флагман". Те се използват за прогонване на зли духове, за отправяне към небето и боговете на пожелания и надежди.

Поверието гласи, че ако фенерът ти се издигне нависоко във въздуха, той ще ти изпълни желанието, което си намислил. Хората вярват, че фенерите са символ на техните проблеми и излитането на фенера е всъщност „излитането” на проблемите. "Приема се, че огънят действа пречистващо. Не забравяйте обаче да напишете върху тях желанията си, за да се сбъднат", добавя Даниела Ангелова. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

0
1
Horoskopi (преди 7 години)
Рейтинг: 733 | Одобрение: -62
Ами ако сте издухали повечко пари до тогава и да искате няма да може да пазарувате на 29 и 30-ти :)
Всички хороскопи на едно място Хороскопи - Хороскоп 2015 - Оракул - Блог - Да науча
0
1
Nik (преди 7 години)
Рейтинг: 650 | Одобрение: 165

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама