Авторът на разказа за изпита след VII клас се оказа поборник срещу ЕС, НАТО, САЩ, Сорос и фен на ''Възраждане''

15.06.2022 / 09:07 7

Кадър Красимир Бачков, ФБ

Поощряването на "критично мислене" у младите хора може да ги отведе в един доста различен свят - на Изток и Североизток от Европа, където парадоксално критичното мислене се наказва. 

Красимир Бачков, авторът на разказа „Талисманът“ в днешния изпит след VII клас, се оказа поборник срещу НАТО, "Еврог**ския съюз", "Сатаната САЩ", "хранениците на Сорос", както и поддръжник на партия "Възраждане". Това става ясно от пламенни публикации на самия Бачков във Фейсбук профила му, предаде OFFnews.bg.

В „Талисманът“ се разказва за ученически оркестър, който организира благотворителни концерти, за да събира пари за лечението на болно момиче, което оздравява. Историята е разказана в авторския текст от един от музикантите. Седмокласниците трябваше да я преразкажат от името на неутрален разказвач.

Разказът е писан специално за банката с непознати произведения, която се използва за националното външно оценяване в VII клас, уточняват от МОН.

Самият Бачков се похвали в социалната мрежа така: "Днес на матурите по БЕЛ се падна мой разказ. За разлика от писателите - храненици на Сорос, които са вечно в прожекторите и новините, и аз получих своето признание! Радвам се най-вече заради стотиците пренебрегвани български таланти, а те никак не са малко! Вярвам, че бавно, но сигурно всеки ще получи заслуженото от него!"

А на 5 май Красимир Бачков, който преподава изобразително изкуство във варненско училище, е написал следното:

"Тук няма конспирация, а арогантно и безкомпромисно налагане волята на богатите ненормални копелета от фалиралия вече Запад! Те налагат фашизъм и унищожение на всички, които са различни от тях! Това, което можем да сторим е да не чакаме като овце назаколение, а да действаме! Не с приказки в Интернет, а на улицата!

1. Да свалим продажниците от правителството и да ги осъдим за предателствата, лъжите и кражбите им спрямо народа!
2. Да изберем единствената партия в момента, която милее за България - Възраждане!
3. Да напуснем Еврогейския съюз и НАТО!
4. Да намерим друг вариант за защита на националната ни сигурност!
5. Да си върнем свободата и нормалния живот!"

Ето и още от пламенните призиви на Красимир Бачков:

 

 

 

 

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
2
zaza (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11563 | Одобрение: 2933
Човек с голямо"Ч" , истински патриот и родолюбец - такива хора трябва да подкрепяме и уважаваме, а не пасита, плевнелиевци и ристе! БРАВО!
Изключете телевизорите! Пречат на мисленето!
13
2
motoristka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 77894 | Одобрение: 36434
Като стана въпрос за Сорос, ето последните мозъчни напъни на дъртия евреин : По добре да купуваш газ от руснаците, отколкото да ти го пуснат германците...
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
5
1
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 149023 | Одобрение: 28858
Какво отношение имат неговите политически възгледи, спрямо произведението му? То няма нищо общо с тях! Щом от МОН са го одобрили и включили в списъка за изпита и никой не е бил против...Защо очерняте човека? Или щом си против НАТО - това вече е престъпление? Ами и аз съм против НАТО! Те бяха мои врагове, когато бях в армията! Вече не съм военен, но те си остават за мен врагове и никога няма да ги приема за "съюзници" или "братя"....Въпрос на възгледи...Това прави ли ме автоматично престъпник?
11
6
Maralago (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10703 | Одобрение: 1813
Браво на Красимир Бачков. Точно така - децата от малки трябва да са критично мислещи, а не пасивно съгласяващи се с всичко. А внушенията на (не)зависимите Petel са жалки и смешни. 
⚠️ КИРИЛ ПЕТКОВ Е БЕЗСКРУПУЛЕН ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ⚠️
8
1
Янка Димовски (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2101 | Одобрение: 376
Това е много добре,не виждам защо го пишете все едно е много лошо ?!?
3
7
Джавелин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1292 | Одобрение: -1568
много велики творци са изкукакали, това тук няма значение, но разказът е много посредствен. има деца в 4 клас, които пишат по-добри разкази. Защо МОН поощрява посредствеността и я дава за пример на децата?
„Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския“

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама