Айхан от Варна: Внимание, внимание! Спешно съобщение!

07.04.2021 / 09:09 2

 Айхан Infire


Внимание, внимание! Спешно съобщение!

Ако по време на това видео, имате неразбираемо прекъсване на екрана, не се притеснявайте, това не е проблем на вашият компютър, таблет или смартфон, всички загадъчни и страшни клипове, които съм събрал за вас, могат да повлияят на вашата техника също наистина да ви уплашат, бъдете внимателни.

Когато по време на излъчване на теле-шоу внезапно получавате послание от извънземните и това ви кара да се чувствате много неудобно , но представете си, че сте седнали на своето любимо кресло взели сте сладкиши и сте залепнали за телевизора, чакайки своето предаване и изведнъж получавате страшно предупреждение…


ВИЕ НЕ СТЕ СЛУШАЛИ

ВИЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ ЗА СВОИТЕ ГРЕШКИ.

НИЕ ВЕЧЕ СМЕ ТУК. 

и няколко цифри.

По принцип извънземните много обичат да слагат какви ли не необясними йероглифи и цифри в своите изказвания.

Най-вероятно им се изчерпва запаса от думи. 

1. 27 Април 1986 година по време на излъчване на филма Сокола и Снежния човек по HBO изведнъж излъчването внезапно бива прекъснато от текстово съобщение от някакъв капитан в полунощ, съдейки по текста, той е протестирал срещу абонаментната цена на телевизионният канал, текста е продължавал да се показва на екраните в продължение на 2 минути и половина. Текста е видян веднага от цяла Америка, това не е било дразнещо и смущаващо за зрителите, а точно наобратно. ФБР е започнала разследването на случая и скоро е открила, че въпросният капитан се е оказал електротехникът Джон Макдугал, и той е трябвало да плати глоба от 5000 долара, хиляди пъти по-скъпо от абонамента за HBO.


  2. Изобщо не разбрахте за какво говори, нали? Не се разстройвате, не сте сами, това странно видео беше показано вечерта на 22 ноември 1987г. в Чикаго. Точно в средата на един от епизодите на Доктор Кой, някакъв неизвестен човек се появява с маска на Макс Хедрум и около две минути говори непонятни думи, издавал е странни звуци и след това излъчването на сериалът   е продължил. Тази новина веднага е започнала да се разпространява по медии, вестници, предавания, но въпреки това, никой не успял да разбере кой стои зад маската. Най-шокиращото е, че 2 часа преди това, той се е появил в друг телевизионен канал и е прекъснал спортните новини, на фона на същият метал. В този епизод той изобщо не казва нищо, просто в продължение на 20 секунди се лигави и след това изчезва. Много, много странно...


3. Според легендата, по време на една от вечерите предавания в щата Уайоминг в САЩ, неизвестен хакер прихваща телевизионен сигнал и вмъква видеоклипа си, в същото време в местната болница са постъпвали  многобройни оплаквания от пациенти с главоболие, повръщания, неописуем страх, някой са обвинили видеоклипа за причина, други пък обясниха, че във видеоклипа се използват много ниски честоти, въпреки че е било отдавна, мистериозното видео продължава да плаши хората и до ден днешен. Много, много силно да ги плаши....  Надявам се, че този видеоклип не го гледате през нощта. Според някой хора, това черно-бяло видео е ремейк направен от  онзи тип с маската от предишният клип. А вие уплашихте ли се от кадрите? Долу в коментарите споделете вашето мнение.


4. В края на декември 1989 година сигнала на телевизионен канал в Лос Анджелис е прихванат точно по време на излъчването на Рейгън и Буш-старши, на екрана изведнъж се появява неизвестен човек с шлем от фолио, целта на човека е била да отвори очите на хората, за висшестоящите хора, които поробват планетата ни, но той много силно е нервничал , и накрая е успял да се изкаже, но представете си, ако внезапно видите този човек по средата на вашето любимо предаване, този глас наистина плаши.

5. Вероятно няма нищо, което да задоволи anonymous толкова, колкото намесата им по време на предаване на живо в големи канали, трудно е да се определи дали е щастлив или гневен, защото той е с маска, гласът се предава чрез специална програма, възрастният гост в предаването е силно учуден от чутото, представете си какво е казал.

6.Ако предишните видеоклипове не са ви се сторили прекалено страшни, тогава ето нещо по-стряскащо и страшно, без маски, каски, шлемове от фолио, а само истински хардкор. По време на пряко излъчване в един мексикански канал е започнало земетресение с магнитуд 7,1 по скалата на Рихтер, въпреки фактът, че е било кошмарен катаклизъм, в резултат на което много хора са пострадали, водещият на кадъра изглежда изненадващо спокоен, но, ако се вслушате ще чуете странни звуци на заден план, студиото буквално се е разклащало, и след това всичко се нормализирало.

7. Знаете ли какво всъщност плаши най-много? По време на ефир, сирената за въздушна тревога се включва,  това не е мрачен ужас, а горчивата истина, това е много по-страшно от анонимните или даже от всякакви хора с маски.

8. Первый канал в Русия, подобно на други канали по света, понякога прави почивки след излъчванията си, така наречената профилактика, когато всички зрители вече спят, за да може всички да са доволни през деня, когато се излъчват предавания. Но веднъж по време на такава почивка в ефира се появява много странно видео с огромен брой скрити послания, така нареченият 25-ти кадър, съобщението се оказва толкова скрито, че до ден днешен не може да бъде дешифрирано, поставянето на кадри от някаква маза, семейна снимка на някой си и музика която се възпроизвежда отзад напред увеличава жестокостта на посланието.  Казват, че никой от канала не е коментирал това видео и според легендата все още може да се види тази сцена късно през нощта.

9. Кой помни наизуст числата от сериала lost 4 8 15 16 23 42 ? Забравете, намерих още по-шокиращи числа, които са прекъснали ефира на един от американските канали, може би това са били руските хакери, кой въобще може да разбере какъв е този странен набор от числа и даже е указана някаква страница от неизвестна книга, ако сред зрителите има хора, които са запознати с тези числа, моля да сподели долу в коментарите, бих се радвал.


10. Любимите ми клипове са тези, които са заснети на телефон с лоша камера, или дори още по-добре ако се снима екрана на някакво устройство,  но няма да търся грешки в кадъра, и това не е моята задача, когато става въпрос за нещо паранормално, забравяш за хубавото качество, а се нуждаеш именно от даденият кадъра. Авторът на видеоклипа е решил да заснеме телевизионният екран когато са предавали някакъв филм, и изведнъж филма се прекъсва. Наистина, не успях да разбера за какво той е искал да предупреди хората, тази маска е ползвана по време на заразата от чума. Сериозно, нищо не се чува, да, ако се преслушате много внимателно, могат да се чуят някакви звуци, но те все пак не се разбират.

11. И сега малко изкуство, това което сега виждате на екрана са кадри от много стар филм, базиран на операта, кадрите са заснети през 1925 година.  Не, тук не става въпрос за актьорско-майсторство , а за съвсем друго нещо. На най-интересната част на филма, сцената се прекъсва и на екрана се появява странен кадър на природа под звуците на Канадският химн и странни надписи в долната част на екрана ,,Аз съм човек" ,,Заклещен съм между два свята" ,,Ще ме спасите ли"? ,,Не се страхувайте, че съм човек" Изглежда някой който има сериозно проблеми, но кадъра остава загадка и до наши дни.

Напомням, че опитите за прихващане на сигнали от телевизионни канали е престъпление, следователно ви съветвам да не го правите.   

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Свободен (преди 4 дни)
Рейтинг: 1692 | Одобрение: 412
Колко си плаща за малоумните публикации тоя резак ?
7
1
уйчо (преди 4 дни)
Рейтинг: 33931 | Одобрение: -2614
Петел, тоя малоумник какъв точно ви се пада??

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама