Айхан показа НЛО на паркинг на мол във Варна

15.04.2021 / 09:16 1

 Айхан Infire

Има ли наистина хора с мистични възможности или това е плод на фантазиите?

Това е темата на новия клип на блогърът Айхан от Варна.

Той показва кадри, които могат да ви хвърлят в размисъл. 

1. Този видеоклип е заснет в Тайланд, младо момиче се кара с мъж по средата на улицата, и в един момент когато ситуацията много се напряга, жената използва способността си на телекинеза, минувачите започват да крещят от страх, а изглежда жената не е доволна от тази си способност.

2. Това видео е заснето в Хонг Конг, въпреки че този човек не прилича на Кларк Кент , но има приликата със Супермен. Журналист интервюира жена, и зад жената изведнъж се появява момче с качулка, от дланите му излизат ярки светлини, когато журналистът го забелязва, той започва да бяга, и в последния момент изчезва точно пред градският автобус.

3. В това видео жената с качулката използва своята сила, за да издърпа продукт от горният рафт. В друг момент жената също използва силата си за да промени движението на чужда количка. Гледайте внимателно жената с качулката.

4. Това видео е заснето от камерите за видеонаблюдение, внезапно нещо преминава покрай мъжа и не може да разбере какво е причинило алармите на всички автомобили да се пуснат.
5. В началото на 90-те години немски снимачен екип занимава за Африка, за да заснеме документален филм за местните племана в Зимбабве. В мъничко племе снимачният екип заснема странен ритуал. Те са били в шок от видяното, шаманът е стоял в огнен кръг и е изведнъж е започнал да левитира , един от операторите поглежда зад шамана, мислейки, че има специален механизъм, който го държи, но за негова изненада там е нямало ни нищо. Местните жители споделиха, че шаманът е можел да прави това само през нощта, защото тогава демоните са можели да го издигат.

6. Операторът е излязъл на разходка със своето куче из гората, когато той снима околността човекът забелязва момиче лятящо във въздуха , очевидно и майка й е до нея, веднага щом виждат, че се снимат момичето веднага слиза на земята и започват да бягат. В някой училища по будизъм о даоизъм предполагат, че хората, които са се подобрили добре в практиката си, имат отворени меридианни канали, които им позволява да летят.

7. Даниел е британски високо надарен савант, Даниел се описва като свръх работоспособен савант аутист. През детсвото той претърпява тежък припадък от епилепсия, след което той придобива невероятна способност, той може да прави сложни изчисления на ум с числа, състоящи се от 100 цифри и дори повече. 14 март 2004 година постави нов рекорд в Европа, като успя да възпроизведе 22 514 цифри след десетичната запетая ПИ за 5 часа и 9 минути, Даниел научи исландски език за 1 седмица, и в момента той знае 11 езика и в допълнение сам изобрети нов език, наречен мантия.

8. Мъж прави видео на приятелката си, когато тя е в банята, и изведнъж вратата се затваря, когато човекът влиза в банята, той вижда ужасна гледка , приятелката му виси на тавана за няколко секунди, и след това пада, съдейки по очите й, очевидно има нещо, което тя не може да обясни.9. Камери за наблюдение на една от улиците на Непал са записали телепортационни кадри на дете. Видеото показва как се отваря някакъв портал и оттам се появява малко момче, хората, които са били наоколо, дори не са забелязали нищо странно.

10. Този кадър е заснет от камера за видеонаблюдение, инсталирана на паркинга на един американски град, на видеото се вижда как мъж прави нещо в микробуса си, в същото време минава моторист покрай него и изведнъж изчезва, човекът е бил в шок, оглежда се и не може да разбере какво се е случило

11. Спец службите шпионират човек, вижда се, че човекът влиза в някакъв магазин, след известно време решават да го хванат, И вече мислейки, че са са го хванали в магазина, възниква необяснима ситуация, мъжът изчезва пред тълпата и кутията, която той е държал пада на пода.

12. Тези кадри са заснети с мобилен телефон с не особено добро качество в една от джамиите в Азербайджан, на видеото се показва свещен човек който свети много ярко, кой е това и откъде е дошъл , остава загадка.

13. Виждали ли сте СОНИК на живо? Камерите за видеонаблюдение на една азиатска държава заснемат нещо подобно на светкавица, която преминава бързо. На кадрите се вижда, че действието се случва на кръстовище, буквално за няколко секунди покрай мъжа със скутъра минава нещо с огромна скорост, шофьорът от автомобила даже слиза за да види дали той е добре. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Кака Слонка (преди 4 седмици)
Рейтинг: 14415 | Одобрение: 2750
Ля Тюрки, нуль пуа Усмивка
Всеки трети гербаджия е точно толкова тъп, колкото и първите двама!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама