БГ реалност! Мъжът от катакомбата във Велико Търново влизал в затвора, за да се спаси от мизерията

16.02.2015 / 10:28 2

Мъжът, който живееше три месеца два метра под земята във Велико Търново, избра да влезе в затвора, за да се спаси от мизерията, съобщава Нова тв.

Една от абсурдните истории в живота му е влизането в затвора. Той е осъден, защото е участвал в продажбата на крадени музикални инструменти - гъдулка, тъпан и тамбура. "Дал съм акъл къде да бъдат продадени", казва Марин Милков. Получил е ефективна присъда от два месеца. Признал е всичко, в което го обвиняват, за да се спаси от студа и мизерията поне за малко, а и за да опита да се излекува от алкохолната си зависимост, пише trud.bg.

Аз съм страшно зависим от алкохола. Признавам. И малко ме е страх сега в приюта ще ми дадат лекарите диазепам. Това разказа Милков на път за приюта в Горна Оряховица, където ще се опитат да му помогнат.

Има много като мен, избират затвора, защото е по-добре отколкото навън, сподели Марин.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Gogata (преди 7 години)
Рейтинг: 5208 | Одобрение: 598
Ама го мързи да си намери работа като нормален мъж, да си седи в катакобмата тогава, един умрял пазач да сатне ще визма поне 300 лева, ама като може да се седи и да се пие само що да се работи
УМНОКРЕСЛИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама