БМВ дрифти в снега, в едва пъплеща колона от коли! (Видео)

29.11.2018 / 22:17 12

Трафик Нюз

Маниак, качен на БМВ, си прави кефа, а коментарите будят истинско недоумение

 

Видео, качено във Фейсбук, предизвика доста коментари, нервни изблици и абсурдни твърдения. У нас предизвика... недоумение. Не само заради това, което се случва в него, а и заради мисленето на коментиращите, които - съвсем познато - се разделиха на фенове на БМВ и всички останали...

Ситуацията е следната: зима, сняг, непочистени пътища, натоварен трафик, колите пъплят едва-едва и... маниак, качен на БМВ, си прави кефа, като дрифти - ей така, между колите, наврян в колоната. Ако ви звучи абсурдно, вижте видеото. Но ако съдим по това, което коментират повечето от "колегите" шофьори, дрифтенето в тази зимна обстановка хич не им изглежда абсурдно. Напротив - направо ги изпълва с възхищение от "смелостта" на "русенския келеш".

"Дрифти, защото е БМВ, защо го не правите вие с аудитата?"

"Пич, не ме карай да качвам клипа с моето ауди, че ще те разплача. Колата е авант/куатро с доста коне и power tuning modul ABT. Та тоя смешник не дрифти, просто натиска педала и чуква волана и тя сама си ходи, а пък ако не е сменил и гумите..."

Оттук нататък "дискусията" обичайно прераства в "за" и "против" БМВ-тата и техните възможности и темата за поведението на шофьора от клипа като че ли е избутана някъде встрани. Ами забавлява се човекът - като се е качил на БМВ, какво друго да прави?! Разбира се, има и по-трезвомислещи, чиито коментари обаче тутакси са залети от нови хейтове.

"Ето заради това се плюят бмв-тата, всеки се е пързалял при сняг, но не мисля, че мястото е точно в трафика, с поведението си не знам какво иска да покаже, но е очевидно, че не е много умен. Не знам някой как не го засече и не слезе да му раздаде малко правосъдие..."

"А помисли ли за хората зад теб и пред теб глупендер със смешното BMV, което струва 300 лв. скрап, защото след 4 минути ще е за там, за жената с малкото дете отзад, за човека, който бърза да достави тъпата ти поръчака от olx за 5,30 лв., за този с пицата, които чакат на адрес, за линейката, в която може да е Майка ти, глупако, за пожарната, която бърза, защото пияният ти баща е запалил къщата, помисли???"

А вие какво мислите? Нормално ли е подобно поведение на пътя? Пък било то и зад волана на БМВ...Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
21
0
pital (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2419 | Одобрение: 1194
Пълен нещастник!
5
1
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 44948 | Одобрение: 10168
Това е стрийт рейсъра! Няма друг подобен малоум.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама