БСП-София: Резултатите са катастрофални. Под въпрос е съществуването на партията

16.11.2021 / 11:29 3

Снимка: БСП

Като катастрофални определи резултатите от изборите Изпълнителното бюро на БСП - София. "Смятаме, че в момента реално е заплашено бъдещото съществуване на партията, тъй като тя се превръща в ненужна политическа сила", алармираха от пресцентъра на Градския съвет на партията в столицата.

"Необходими са радикални реформи и кардинални промени, които да оздравят БСП, да определят бъдещето на левите, социалистическите идеи у нас. Това е жизненоважно както за БСП, така и за България. Предстои ни много работа, която трябва да осъществим в условията на тежка епидемиологична криза, на икономически и социални противоречия, на раздирано от разногласия общество, на търсене на път и посока, на унизено национално самочувствие.

Но ние, българските социалисти, имаме и още една важна задача - да гарантираме започналата, благодарение на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, промяна на страната като демократична, свободна и правова държава. В края на седмицата предстои втори тур от президентските избори, от който зависи дали България ще продължи по пътя на новия възход. Румен Радев и Илияна Йотова доказаха, че са достойните президент и вицепрезидент, че са истински държавници, които се вълнуват и съпреживяват грижите и неволите на българските граждани. Ето защо на 21-ви ноември е нужна пълна мобилизация, за да гарантираме, че Румен Радев и Илияна Йотова ще продължат успешно своята държавнотворческа мисия.

Ние, членовете на Изпълнителното бюро на БСП - София призоваваме социалистите, симпатизантите и всички български граждани да подкрепят със своя глас нашите кандидати Румен Радев и Илияна Йотова на втория тур за втори мандат.

България заслужава да възвърне своя икономически, културен и социален възход",пишат от там.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Серж (преди 2 години)
Рейтинг: 167389 | Одобрение: 32899
Резултатите са катастрофални не от сега и не от едни избори!....Тази долна партийка ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН!!!
2
0
Sicario (преди 2 години)
Рейтинг: 8860 | Одобрение: -2620
Даааа, трябва да сте "благодарни" на Диктатора. Също и ние сме благодарни, че някой най-накрая успя да ви "закрие" като партия и да ви ви превърне в "патерица" по примера на АТАКА, НФСБ, ВМРО, ВОЛЯ. Предполагам че знаете какъв е леталният край на такива патерици ! БСП СКОРО НА БОКЛУКА !!!
deaf forever
1
2
Серж (преди 2 години)
Рейтинг: 167389 | Одобрение: 32899
Хайде, дърпайте й шалтера на тази партия и последния да затвори вратата! Всички вече ви видяха, какво представлявате....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама