БТВ ги разкри: Депутати на БСП не влизат в парламента, но...ходят на приключения и пътешествия в чужбина

26.02.2019 / 08:52 1

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Кадри: БТВ

Докато са извън парламента и твърдят, че не получават пари от НС, депутати на БСП посещават приказни изложения.

В „Тази сутрин” по БТВ Мария Цънцарова показа екзотична командировка на депутатите от БСП Иван Иван и Йордан Младенов в Залцбург, където са посетили Международно изложение „Лов и риболов”.

„Билетите им до Залцбург са двупосочни, а по време на командировката от 20 до 24 февруари са положили са и извънреден труд в събота и неделя. Цялото изложение се казва: „Международно изложение за лов и риболов, приключения и пътешествия.”

Много приятно изглежда, добили са ценен опит - представяне на ловни кучета, риболов на сьомга в Швеция, костур, с какви примамки се лови, лов на диви свине, мечка и лисица, разфасоване на дивеч.”, каза Мария Цънцарова.

„Направо приказно. Иванов и Младенов да се чувстват поканени, за да обяснят какъв опит са придобили с лова и риболова.”, отбеляза Антон Хекимян.

Цънцарова разкри още, че в периода 20, 21 и 22 февруари Кристиян Вигенин също е бил в командировка, като е присъствал на сесия на ОССЕ във Виена."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
2
Real_man (преди 1 годинa)
Рейтинг: 306 | Одобрение: 46
Браво на комунягите. Хората живеят с по 14ст. на ден, а те се учат как да отстрелват дивеч. Скоро май се готвят да ни отстрелят и нас. Господ да пази Бългрия от такива като БСП и ГЕРБ. Също и ДПС, ОП, ВОЛЯ, ДОСТ, СДС, НДСВ, АБВ и всички останали политици. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама