BURGER BROTHERS – сочни бургери, американски хот-дози и ледени сиропи от вашето детство!

17.08.2018 / 15:00 0

Вкуснооо! Много вкусно! Познато, любимо, но без да бъде клише, е появата на BURGER BROTHERS, който пренася Варна в Европа.

Морската ни столица имаше нужда от това ново заведение, което прекосява граници и обединява култури. Защо ли? Защото в BURGER BROTHERS са спазили образцови европейски технологии и стандарт, за да радват своите клиенти с американски сочни бургери и хот-дози.

В унисон със заведението е също европейската храна, разнообразна и направена за всеки вкус - бургери с или без хрупкав бекон, такива с разтопен чедър, бавно печено дърпано свинско месо, пилешко месо, дори и бургери и хот-дози с български вкусове. Все по-предпочитан и търсен от клиентите е и вегетарианския бургер, който е също домашно приготвен.

 

Всичко, което се предлага тук, е приготвено от висококачествени и свежи продукти, точно каквито знаете, че има само в най-добрите места за хранене.

 

 

Част от уникалния вкус на храната се дължи на благия хляб, изваян от умелите ръце на майстор пекар, по специална рецепта, която е била разработвана в продължение на дълго време. Бавно, търпеливо и с увереност в резултата!

Феерията от сосове и гарнитури безкомпромисно следва вашия вкус, защото всички те са изцяло домашно приготвени.

А какво да кажем за картофките? Ммм… Внимателно подбрани от специален вид, те се нарязват ръчно, после леко се бланшират на по-ниска температура и след това се пържат на по-висока, за да се превърнат накрая в апетитни любимци. Незабравими са!

Клиентите ВЕДНАГА ЩЕ ЗАПОМНЯТ - по-изгодно е да си вземат бургер с картофки, вместо само картофки.

Ами свинското месо в бургерите? Ооo, да! Непременно го опитайте, за да усетите по-различния вкус – за да намери своето място в хлебчето, месцето е печено дълги часове и сетне надърпано "на конци". Рецептата е оригинална и всички питат за нея.

Изборите от менюто на BURGER BROTHERS са допълнени с онзи неповторим и разнообразен вкус на ледени сиропи, който ни връща в спомени от детството и извиква възклицания на удоволствие и радост.

 

Тук е подговена и изненада за клиентите – при закупен един сироп, следващите са безплатни или на кратко казано “на корем”.

BURGER BROTHERS  - това са бургерите, заради които не отиваш, а се връщаш!

 

--

За контакти:

Адрес: гр. Варна, бул.”8-ми Приморски полк”, 87

Тел. за контакти: 0890 12 12 70

Фейсбук и инстаграм страница: burgerbrothers.bg

 

*РекламаПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама