Бабата на Криси изригна пред цяла България! Ще съди болницата! Детето до последно казвало...

17.08.2019 / 17:55 5

Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря ще съдят лекарите, защото не оказали помощ на детето им минути след трагедията. Часове след като беше заловен предполагаемият убиец Мартин Трифонов те бяха в шок, пише Блиц. 
Семейството призовава за справедливост. Искат да съдят болницата, тъй като след като детето било качено в линейката, не му е била оказана никаква помощ. Те разказаха, че лекарят се е качил на предната седалка до шофьора и е оставил бабата при безпомощното дете.
 
Момиченцето дори не е било почистено от секретите, които са се образували вследствие на уплаха му. До последно то казвало "Бабо, бабо". Издъхнало в болницата.
 
„Искам на цяла България да кажа, че моето дете го убиха по жесток начин. Съберете се, българи, искам този да получи справедливост. Кой ще върне мъката ми?“, изригна пред камерата бабата на Криси.
 
„Само него лекуват в болницата, какви са тия доктори? В линейката не се качи лекар при детето ми да даде първа помощ. То дишаше, то говореше. Лекарят се качи при шофьора, мен ме остави като парцал“, разказа тя през сълзи.
 
„Никой няма да ми я върне. Вижте този изверг какво направи. Българи, моля, ви, искам справедливост“, не спираше да нарежда бабата на детето.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 9190 | Одобрение: 2065
Ето това е България.Бог да прости душицата на детето. Но дали каза че ще съди убиеца,не знам,но ще съди лекаря,е БРАВО.А Боже прости ме,но къде е била тя та да защити детето? Много вече миришве на подучване,разните НПО и т.н.
25
33
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 188027 | Одобрение: 33777
Какви осигуровки, бе?  Почвайте да плащате германски осигуровки и тогава може да се очакват адекватни грижи!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
29
2
cron1 (преди 1 месец)
Рейтинг: 3273 | Одобрение: 828
Не мога да си представя, какво е преживяло горкото дете... Надявам се убиеца да преживее нещо подобно в затвора, и то с години! ГнявГнявГняв
55
5
айки (преди 1 месец)
Рейтинг: 7687 | Одобрение: 3812
   така са повечето лекари....бездушни, безотговорни, няма човешко отношение, грижа за болния и страдащия.........ако се обадиш на платена линейка ще положат грижи защо????? нали плащаме  осигуровки......

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама