Бабата на Йоан Матев обясни защо не е възможно внукът й да е убил Георги!

25.02.2017 / 16:16 10

Снимка Булфото

Не вярвам в това, което се говори за внука ми, изключено е да извърши подобно нещо, особено пък за пари. Той не е лишен от нищо. Това заяви бабата на Йоан – Гинка Матева, цитирана от „Телеграф”.

Пенсионерката живее в Русе сама, тъй като съпругът ѝ Любомир е починал преди 16 години, по-големият ѝ син Ивелин – баща на Йоан, е в София, а по-малкият - в Шотландия.

Гинка се виждала за последно с Йоан преди две-три седмици. Момчето ѝ дошло на гости в Русе заедно с баща си. Направило ѝ впечатление, че е доста напълнял и има голям апетит, изяждало по един хляб на ядене. Поскарала му се, че е скъсан на един изпит, а той ѝ обещал да се стегне и да го вземе, пише Блиц.

„Стояха в Русе два дни. Беше много спокоен. Вярвате ли, че един човек, извършил подобно нещо, ще се държи така? Баща му също изглеждаше спокоен – ако криеше някаква тайна, щях да разбера. Марсел също идва да ме види горе-долу по това време, нямаше промяна и в неговото поведение. Това е такова голямо петно, как се живее с него”, разплака се жената, която е онкологично болна. Тя сподели през сълзи, че приятелка ѝ звъннала по телефона, за да ѝ каже лошата вест.

Вечерта ѝ се обадил Ивелин. „Спокойно, майко, наели сме адвокат, няма такова нещо, не е вярно. Не гледай телевизия”, посъветвал я синът ѝ. Обадил се и големият ѝ внук Любомир – синът на Ивелин от първия му брак, който поддържал много добри отношения с Йоан и Марсел.
„Бабо, не може да го е свършил Йоан, той прави на мравката път”, успокоявал я младият мъж.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
AНОНИМНА (преди 7 години)
Рейтинг: 1119 | Одобрение: 334
Никой не иска да носи позора на срама от деянието на отрочето си-това е естествена реакция на бабичката,но......фактите май говорят друго.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама