Бабата на заплютото в училище дете: Поразена съм от станалото, що за наказание е това!?

04.02.2020 / 07:45 4

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

На 9 януари в около 5 часа следобед внука ми влезе в моя офис с оплакване за силно главоболие. Помислих, че се е разболял, затова на следващия ден го оставихме вкъщи. Тогава дъщеря ми се обади и ми разказа, че майка на едно дете от класа на внука ми й се обадила възмутена и разказала как госпожата накарала целия клас от тритокласници да наплюят внука ми Митко като наказание за това, че се е плюл с други деца от класа. Бях поразена от това нещо.

Това разказа в ефира на Нова тв бабата на заплютия третокласник Митко от пазарджишко училище Цеца Медарова.

Обадих се на други родители от класа на детето, за да разбера дали това е наистина вярно, защото аз просто не можех да повярвам на този разказ. След това се обадих на директорката на училището и тя също се притесни. Поискала е от учителката на децата да се извини и на детето, и на родителите. След три дни имаше родителска среща, но извинение нямаше. Сега нямаше да има такава гласност на случая, ако учителката просто се беше извинила за стореното, коментира още бабата на детето.

Детето наистина е участвало с други деца в плюене, аз не казвам, че то няма вина. Но децата са палави. Но това да накараш цял клас деца да плюят по едно момче, е твръде жестоко, що за назидание е това!?, коментира бабата.

Версията на учителката е, че две деца са дотичали при нея, наплюти от въпросното момче и тя в състояние на афект е казала наплюйте го и вие, за да види, че това не е добре, разказа директорката на училището, където е станал инцидента. 

Категорично не одобрявам поведението на учителката. Наше задължение е винаги да се държим професионално. Това, което е станало, е неприемливо. Изненадата за мен е огромна, тъй като въпросната учителка е обичана от децата и уважавана от родителите, посочи още директорката.

Учителката вече е наказана с предупреждение за уволнение. Но според мен по-голямото наказание за нея е болката, която тя самата изпитва от станалото, тъй като тя разбира грешката си, посочи тя.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
:) (преди 3 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Аз пък съм поразен от факта, какъв боклук е внука ти! Отрепка от сега, Огромна отрепка - утре и кандидат затворник. 
5
4
pirat (преди 3 години)
Рейтинг: 8945 | Одобрение: 1885
Да си го възпитала ма дърта кощрамбо!Аман от разглезени копеленца в училищата!Като порастне това уродче какво ще стане?Дърт урод,това ще стане!
2
0
wseobg (преди 3 години)
Рейтинг: 1647 | Одобрение: 247
Хайде де, разнежени ученици, родители, страхуващи се от всичко, не знам, честно казано, кой е виновен ... но трябват по-строги мерки в училище, определено трябват!
Оптимизация на сайтове и изпреварване на конкуренцията, класирайки ги по-напред в Google. SEO Varna – SEO агенция, работеща с клиенти от Варна
4
0
MrBean (преди 3 години)
Рейтинг: 108492 | Одобрение: -718
А когато бабиното трендафилче плюе другите лошо нема,така ли? И все много чувствителни,пък после "нежни"...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама