Бългapитe щe изxapчaт 86% oт мeceчния cи дoxoд зa пoчивĸa пpeз лятoтo

30.06.2020 / 22:35 1

money.bg

снимка: Булфото

Българите ще изразходват 86% от месечния доход през лятото. За сравнение с 2019 процентът е бил 56%. Това показва проучване на международния доставчик на мобилно банкиране Ferratum Group. В него са взели участие над 15 хил. домакинства от 10 европейски страни и Австралия. 24% от българите ще покрият летните разходи със спестявания, 45% с кредит и останалите 31% чрез кредитни карти или други финансови институции.

Жителите на Хърватия планират да харчат около 72% от месечния си доход през лятото, следвани от Латвия с 50% и Румъния, където само 49% от месечния доход ще бъде похарчен за лятна ваканция.

Най-много сънародниците ни планират да изхарчат за покриването на разходите за ежедневни нужди (22%), за ново обзавеждане (10%), за грижи за децата (12%), както и пътувания, но в страната (11%).

 

цялата статия ТУКСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
kris (преди 2 седмици)
Рейтинг: 138303 | Одобрение: 1198
Тези проценти защо не си ги заврете там, дето не ви огрява слънцето.....и си потърсете истинска работа, а не само да бръщолевите глупости......Кой ви плаща заплатите бе, некадърници нещастни.....я лопатите и на къра....?!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама