Българи ринат снега на летище "Хийтроу" за 330 лири надница

17.12.2014 / 09:37 6

Чистач на сняг е новият хит сред най-желаните професии в българските среди в Лондон, съобщава „Телеграф”. Нашенци се цанят да ринат снега на много летища на Острова. Хийтроу спешно набира персонал, който да почиства пистите и паркингите, когато вали.

В разгара на зимния период от управата на аеропорта се опасяват, че във всеки момент времето може да се влоши. Чистачите не сняг се набират спешно, а надницата, която от летището предлагат за 12-часова смяна е 330 лири. Апетитната заплата съблазни десетки нашенци, които се цанили за снегорини. 

Едно от условията е кандидатите да са самонаети, за да могат да имат свободно време и да се отзоват веднага при нужда. Позицията чистач на сняг ще даде възможността на много българи, които работят по строежите и в момента не са ангажирани, до уплътнят времето си., пише блиц.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
bosh (преди 8 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Някой пак не е разбрал какво пише. Смените са 14 часови, денонощно и максималното, което може да получиш е 330 паунда (в някои случаи, надниците започват от 220). Пускат СМС-си и който се отзове навреме, участва, който не - следващият път. После онази пикла дето е писала "блазе им". Тя ще издържи ли 14 часова смяна на студа, като 12 от тях са навън на пистите и трябва да се изриват огромни количества сняг??
1
5
Мода Стил (преди 8 години)
Рейтинг: 1461 | Одобрение: -729

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама