Българинът, който заживя в държавата на викингите

24.08.2019 / 08:35 2

Нова тв

Защо експериментът му стана сензация в световните медии?

Да се завърнеш от 21 век, в желязната ера. Това предизвикателство си поставя Тони Генов, българин, който живее в Дания. Той живее в страната, където е измислено легото, където Bluethooth-a е кралска фамилия и където варят бира още от желязната епоха. Държавата на викингите - Дания, е втора родина за едно момче от България.

Почти като в приказките на Ханс Кристиян Андерсен - 23-годишният Тони от Свиленград решава да заживее като в приказка. Телепортира се не къде да е, а в желязната епоха. За 24 часа се потапя в друго време. Съвременният човек става Железният човек. 

"Имаше “Хладилник” от желязната ера, много ме изненада - кану, фурна. Видях места, където са се правили жертвоприношения", каза продуцентът Тони Генов.

Забравя за топлата вода, мекото легло, мобилния си телефон и лаптоп. Завръща се в миналото и заживява, така както хората от преди 2000 г.

 

Тони решава да излезе от зоната на комфортния живот в 21 век. В Дания има музеи на открито за авантюристите, които искат да попаднат за денонощие, а защо не и за повече в друга епоха. Така  и момчето от България се самопредизвиква и се гмурва в един приказен свят.

"Други хора живееха с мен, защото ако не бяха те, аз щях да съм изгубен още на първия час. Аз спях в колиба от слама, с малко кожа и бях много притеснен как ще спя. Имаше една мишка, която ми изкара акъла", каза още Генов.

Хората от желязната епоха се къпят във водите на езерото, близо до колибите. Единственият предмет от съвремието е малка камера, с която Тони запечатва всеки момент от експеримента си. От просто забавление видеото за живота в желязната епоха става сензация в социалните мрежи и достига до милиони потребители. За броени часове Тони попада в светлината на прожекторите и на световните медии.

Когато не ескпериментира с пътувания във времето, българинът работи по проекта си "Devoted Daydream" - издирва и продуцира талантливи, но неизвестни музиканти из кралство Дания. Успява да пробие в музикалната индустрия и снима видеа за някои от най-известните музиканти в скандинавската страна.

А дали скоро любопитството ще телепортира Тони и в друга епоха от световната история, запазваме в тайна.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
7
Ханк Рум (преди 4 години)
Рейтинг: 15599 | Одобрение: 2924
За 24 часа всеки може да се направи и на първобитен човек. Да поживее така две години, да снима целия процес и ще стане милионер.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама