Българската национална супа срещу празничен махмурлук

26.11.2024 / 09:39 0

Кадър Таня Василева, ГОЗБИТЕ НА БАБА

Идва времето за студентските празници и фирмените банкети.

Добре е да знаете една традиционна българска рецепта, която ще подобри състоянието ви след купона.

Една супа от Българската национална кухня, подходяща за махмурлук.

Приготвена е от зелева чорба, ситно нарязано кисело зеле, олио, праз и лют червен пипер.

В коментарите хората посочват и други съвети към гозбата:

Препечена на печка суха люта чушка, вместо лют червен пипер.

Хляба да е доста препечен...

Чакаме чорбата да стане.

Най вкусното нещо което съм хапвала, моят дядо я правеше...И за здраве на 1 януари ...

То и за добиване на махмурлук върви много!

Мммм много обичам и сланина отстрани.. 

Клин чорба!!! Страхотно!!! Обичам!!!

Да, но този елексир помага само в "компанията" на добра биричка

Бисмарк или Бульон трезве - Ловешко.

Чудесна! Казвахме й армейска чорба.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама