Българската национална супа срещу празничен махмурлук
Кадър Таня Василева, ГОЗБИТЕ НА БАБА
Идва времето за студентските празници и фирмените банкети.
Добре е да знаете една традиционна българска рецепта, която ще подобри състоянието ви след купона.
Една супа от Българската национална кухня, подходяща за махмурлук.
Приготвена е от зелева чорба, ситно нарязано кисело зеле, олио, праз и лют червен пипер.
В коментарите хората посочват и други съвети към гозбата:
Препечена на печка суха люта чушка, вместо лют червен пипер.
Хляба да е доста препечен...
Чакаме чорбата да стане.
Най вкусното нещо което съм хапвала, моят дядо я правеше...И за здраве на 1 януари ...
То и за добиване на махмурлук върви много!
Мммм много обичам и сланина отстрани..
Клин чорба!!! Страхотно!!! Обичам!!!
Да, но този елексир помага само в "компанията" на добра биричка
Бисмарк или Бульон трезве - Ловешко.
Чудесна! Казвахме й армейска чорба.
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!