Българската ясновидка Фидес: Световноизвестна, международно призната, вече 43 години помага на хората

13.09.2020 / 14:00 0

Фидес Хюсеин е призната в цял свят ясновидка. Името й означава "врата към Рая". Родена е в Шумен, но името ѝ е познато по цял свят, защото хора от всяко място на Земята търсят помощта ѝ.

Фидес има вече 43 години стаж и продължава да помага, защото знае, че човечеството има нужда от нея.

Българската ясновидка твърдо заявява, че не може да бъде подкупена по никакъв начин. Това е така, защото тя върви по стъпките на баща си.

А той е великият националният шампион по борба Мехмед Пехливанов - 12 години непобедим борец на България, любимец на Тодор Живков и автор на незабравимата сентенция "Рънътъ прави борбътъ". От 7-годишна започва да вижда невидимото, да намира изчезнали животни, предмети, хора. Самата Ванга я посочва за своя наследница. Мотото на Фидес е "Няма нерешими проблеми, намирам изчезнали и помагам на хора без диагнози."

Трите принципа на Фидес са:

Не може черен човек да има бяла душа, нито малък - голяма душа, нито грозен - красива!

По-добре не яж, само и какво да е, по-добре не пий, само и какво да е, по-добре сам, отколкото с кой да е!

За душата няма лек!

За себе си разказва:

Имам наследствена дарба от дядо ми. Той е бил известен знахар, лечител и ясновидец. Не си го спомням, защото е починал млад. Баща ми – Мехмед Пехливанов, е национален шампион по борба, непобедим, любимецът на Тодор Живков. Била съм много странно дете и на 7 години съм започнала да предсказвам. Нямам изживяно детство и ученически години. Имам починал брат от уроки. Когато това се е случило, баща ми дошъл в София да говори с наше приятелско семейство лекари. Те казали, че ще умра на 7 години.

Тогава още нямаше ясновидци, татко ме водеше по ходжи по селата. И оцелях. Когато навърших 11 и половина, вече бях прочута. Търсеха ме от всички краища на България и света. 41 години навърших практика, сега карам 42-ра. Надминах леля Ванга, надминах Вера Кочовска. Бяхме трима души феномени – те двете и малкото момиче от Шумен – Фидес. Не знам те на каква възраст са започнали, но не изкараха толкова стаж, колкото мен. За тези години какво ли не съм виждала.

Ванга сама я посочила за своя наследница

За мен пишат от социализма. През 1973 г. нашата духовна майка - леля Ванга, е казала в 2 вестника – „Отечествен фронт“ и „Работническо дело“: „Мене ке ме наследи момиче от Шумен, но тя е мънинка. Ке стане девойка, ке стане нова Ванга“. Аз не мога да съм нейна наследница, защото тя е имала други дарби. Тя контактуваше с мъртви. Красимира – нейната племенница, ми е близка, разказвала ми е, че леля Ванга приемала от 8 до 12 души на ден. Аз съм приемала по 80 души на ден.

Разговаряли сме само по телефона с нея. Викам: „Как си, лельо Ванге“, а тя отвръщаше: „Болна, болна“, а след малко: „Добре“. Тогава вече изчезваше, прекъсваше нашия разговор.

Цялата необходима информация за Фидес Хюсеин можете да откриете на нейния сайт в интернет fenomenat-fides.com

Ако търсите директна връзка и помощ от нея, може да позвъните на телефони 0892 050 832 и 0893 718 252.

Можете да намерите Фидес Хюсеин във Facebook ТУК.

*платена публикацияСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама