Барабанистът на "Ку-ку бенд" към Витков: Нито аз, нито Сиромахов сме членове на партия ИТН

08.04.2021 / 14:37 8

снимка Венелин Венков, фейсбук

Барабанистът на "Ку-ку бенд" Венелин Венков остро отговори на Светльо Витков, който след изборите нарече България - чалгария.

Ето какво пише той:

"Сега и аз ще ти отговоря г-н лидер на партия.
Пиша ти от два-три дни по мое лично желание. Провокира ме с поста си в, който нарече България – Чалгария. Ласкаеш ме като се съмняваш, че Сиромахов може да пише вместо мен, но не е така – аз пиша лично от мое име и не представлявам никого, както и не искам да ангажирам никого с мнението си. За твое сведение нито аз, нито Сиромахов сме членове на партия ИТН. Дори и не искам да коментирам политически въпроси, защото нямам претенции да разбирам от тези неща.
Та…г-н лидер на партия, пиша си с теб от два дни в качеството си на твой избирател, дал гласа си за теб на всички избори на които си се явявал. Според демократичната система в която живеем аз и всички останали избиратели ти плащаме по 8 лв….. грешка….плащахме ти по повече и след като закона те задължи да ни върнеш надвзетите пари ти не го направи! Заради това, че съм дал гласа си за теб и съм те издържал чрез данъците си и субсидията, която си получвал, имам пълното право, гарантирано ми от Конституцията, да ти държа сметка, г-н лидер на партия.
Имам право да ти държа сметка за абсолютно всичко. А ти, г-н лидер на партия, си длъжен да ми даваш отчет, да ми отговаряш на въпросите, да се вслушваш в критиките, да ги приемаш! И нямаш никакво право да ми казваш, че си ми отделил много време! И нямаш никакво право да ми казваш, че ти се пъна и, че нямам тази сила! Напротив! Имам я и още как…..Аз съм ти ИЗБИРАТЕЛ, г-н партиен лидер! Ще ми отделяш време, колкото е необходимо и ще го правиш с желание, уважение и както казваш ти - с жар. Защото съм дал гласа си и парите си за теб!
Ако не ти харесва това – ОК. Спри да бъдеш лидер на партия и си стани пънк певеца, който беше и, който много хора харесваме. Тогава няма да ти държа сметка за нищо, а просто ще ти се кефя, ако правиш хубави песни и с удоволствие, ако имаш нужда ще дойда и ще запиша песни за теб (без да ти искам нищо).
Въпросите които те мъчат не ги задавай на мен. Аз не съм секретар на никого.
Тук съм в качеството си на твой избирател, г-н партиен лидер. Аз също нямам от теб отговор на въпроси, които ме мъчат, г-н партиен лидер. Защо партия „Глас народен“ през 2013 година събра подкрепата на 47 419 гласоподаватели, а сега зад теб застанаха 8 330 гласоподаватели? Защо 39 089 гласоподавали (включително и аз) са оттеглили подкрепата си от теб, г-н партиен лидер?
Аз мога да кажа за себе си, г-н партиен лидер, защо не дадох гласа си за теб. Защото давах гласа си за Венци Мицов, който вече не е част от „Глас народен“ заради теб, г-н партиен лидер. И никога не съм се интересувал от програмите ти. Каквито и да са били те, ти няма как да ги реализираш, защото нямаш потенциала да го направиш. Не защото не си умен, просто нямаш лидерски качества. Нещата понякога са лични. Моят глас, г-н партиен лидер, си го получавал заради приятелството ми с Венци Мицов. Зарадвах се на това, че музиканти влизат в политиката и реших, че вие ще сте моите хора – ти и бат Венци. Лично, нали…..и наивно.
Като твой избирател и данъкоплатец искам да знам, защо не върна надвзетата субсидия (моите и на останалите гласоподаватели пари), г-н партиен лидер?
Защо се държиш така високомерно и използваш доста махленски език по гласоподавателите, които ти казват, че не са съгласни и не харесват нещата, който правиш, г-н партиен лидер?
Нали не си пънк певеца Светльо от „Хиподил“, а си лидера на партия „Глас народен“? Ако си певеца Светльо, всичко ще е наред. Но не си! Ти си лидер на партия „Глас народен“ и като такъв нямаш никакво, ама никакво право да се държиш неуважително с хората, от чиито данъци си се издържал през последните 10 години и на които дължиш първо смиреност и уважение и не на последно място и пари!
И тук изобщо не стана въпрос на ИТН, нали? Стана въпрос за твоят бивш избирател Венелин Венков и за партийният лидер Светльо Витков.
Аз съм музикант и не ми е работа да се занимавам с политика, нямам желание за това, а и никога не съм имал. Имах възможност да стана член на ИТН и да съм сега депутат, но дори и не съм се колебал дали да приема, когато е ставало въпрос за това. Моят добър приятел Калин Вельов ми е добър пример в момента…..не, благодаря!
А, да…. Слави не ми е работодател! Ние сме пълноправни членове на група Ку-Ку Бенд. Аз съм самоосигуряващ се маргинал, който има продуцентско-мениджърски договор с фирма Седем-Осми и мога да те уверя, че този договор е просто една административна формалност, защото такива са законите и ние ги спазваме – трябва да имаме договори по между си.
Член съм на Ку-Ку Бенд от 1995г. вече 26 години. Нашият соло вокал и продуцент, Слави Трифонов никога не е казвал нещо, което не е изпълнил. И точно по тази причина аз, а смея да кажа и моите приятели от Ку-Ку Бенд сме заедно от толкова много години имаме 23 албума и пълним стадиони. Никой не би стоял и творил с някой, който е лъжец. Знаеш го това, защото и ти имаше група, нали? Нямам представа, защо се разпаднахте с „Хиподил“, но май започвам да се досещам след като те поопознах", пише slava.bg.
Сполай ти, г-н партиен лидер и със здраве.
Венелин ВенковСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Mercenary (преди 2 седмици)
Рейтинг: 46409 | Одобрение: 10434
Все се чудех кои идиоти гласуват за Витков, сега разбрах кой бил единия ...
3
0
Гражданин Х (преди 2 седмици)
Рейтинг: 1331 | Одобрение: 366
Те мишките сега повръщат просото с което ги храни Б.Б. през годините. 
Едно общество от овце с времето задължително ще създаде правителство от вълци.
3
4
уйчо (преди 2 седмици)
Рейтинг: 34935 | Одобрение: -2680
Чалга свирят, пък не били чалгари, обиждат се:woot:
3
2
Голям праз (преди 2 седмици)
Рейтинг: 11949 | Одобрение: 2859
Чалгария си е, Венков, Чалгария си е!!! И, ако се чувствате горд от това, че много сте допринесли за това положение, и Вие сте от главните чалгаристи!!! По-добре не се обаждай, че освен чалгар, сте и много смешен!!!
2
7
LM (преди 2 седмици)
Рейтинг: 7845 | Одобрение: -6360
Абе господин барабабанист. Като почнете с това, че с вашите данъци това, че с вашите данъци онова, не ти ли е ясно, че с твоите данъци от 400 лв. не му плащаш и една хилядна от стотинката от тези субсидии. Или пък, че плащате заплатите на другите. Представа си нямате от данъците кое за къде и колко отива. Обаче като се изтъкнете с това, че плащате, и трябва да се стреснат и да ви обърнат внимание. Разбирам да плащаш милиони и милиарди данъци на година, че да го изтъкваш това, и да имаш някакви претенции, а то да се направим на интересни. Ама нали е вървежно това с данъците, и видиш ли, ще им държим сметка. Една птичка пролет не прави. А пък вашето умряло от към акъл ято, е най-добре да си стоите в телевизията, и да не мърдате от там. Дори вече и за комици не ставате, камо ли да управлявате и да разсъждавате. Кръчми, заведения, сватби, там ви е силната страна, за друго не ставате.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама