Бареков: Английският ми е перфектен

21.03.2015 / 11:16 8

Останалият само с един народен представител у нас Николай Бареков даде интересно интервю в сутрешния блок на Би Ти Ви. След като наскоро лъсна "стоичковския" му английски, днес той се появи в ефира на bTV, за да заяви: "Въобще не ми пука, английският ми е перфектен".

За разлика от беззъбото си интервю с президента Росен Плевнелиев, водещата Жени Марчева опита да покаже характер и призна пред Бареков, че ако тя беше на негово място, щеше да се скрие от срам. Вместо да се замисли върху думите, евродепутатът заля ефира с призиви за телевизионен тест по чужди езици, на който заедно с него да участват истинските политици от България, допълва блиц. 

„Много по-добър ми е от английския на г-н Борисов и на г-н Първанов. Аз с моя английски говорих с г-н Юнкер и докарах тия 10 млн. евро за България”, подчерта Бареков и уточни, че тези пари са били от остатъчния бюджет на ЕС и са разпределени за справяне с бедствието във варненския квартал „Аспарухово” след опустошителното наводнение от лятото на 2014 г.

„Много добре си върша работата. Ние не представляваме 8 милиона българи, а 500 милиона европейци. Изнесох и цяла реч на английски в Турция, но нея няма да я покажете, защото е на перфектен английски”, възнегодува евродепутатът.

Цялото интервю виж тук


Притиснат до стената от фактите Бареков все пак призна нещичко. "Оказах се слаб политик в кадрово отношение", промълви той, като до него седеше последният му депутат - пловдивският плейбой Мартин Данона, който също се притесни видимо на въпроса дали знае английски език.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
varna (преди 5 години)
Рейтинг: 12423 | Одобрение: 3118
Английският ми е перфектен,а дали е така ?
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
3
0
силветърс (преди 5 години)
Рейтинг: 2678 | Одобрение: -252
умряла циганката,която го хвалила
12
0
kris (преди 5 години)
Рейтинг: 127589 | Одобрение: -1796
някой англичанин трудно ще разбере "перфактния" английски на бареков.......не твърдя . че моя английски е перфектен , но това което чух е върха....без да се коментират недоизгладените изречения , грешките в множествено число, мога да добавя само , че" ирак" се произнася като "аирак "на английски......тоя човек можеше и да не бъде така арогантен с твърдението си , че английския му е перфектен, за да не става за смях пред хората......
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама