Бърза рецепта за по-малко от 2 лева - скандално вкусен Венециански сладкиш
12.10.2015 / 14:54 5
![](https://static.petel.bg/resources/2015/10/12/big_fb_1e7b0f0160a2f4ed707bb1e2473b86a5.jpg)
Необходими продукти
100 г масло
100 г захар
125 г брашно
100 г шоколад
2 яйца
1/2 ч.л. сол
Начин на приготвянe
Стъпка 1
Разтопете на водна баня шоколада.
Разбийте маслото със захарта, добавете яйцата и разбийте добре.
Стъпка 2
Смесете брашното със солта, разбъркайте и добавете яйчената смес. Разбийте добре, докато се получи еднородна смес.
Стъпка 3
Сипете половината от тестото в намаслена форма за кекс. На тънка струя сипете половината от разтопения шоколад и разбъркайте. Сипете останалото тесто, отново шоколад и запечете при 180 градуса за около 25-30 минути или до готовност.