Бърза рецепта за по-малко от 2 лева - скандално вкусен Венециански сладкиш

12.10.2015 / 14:54 5

Необходими продукти

 

100 г масло

100 г захар

125 г брашно

100 г шоколад

2 яйца

1/2 ч.л. сол

Начин на приготвянe

Стъпка 1

Разтопете на водна баня шоколада.

Разбийте маслото със захарта, добавете яйцата и разбийте добре.

Стъпка 2

Смесете брашното със солта, разбъркайте и добавете яйчената смес. Разбийте добре, докато се получи еднородна смес.

Стъпка 3

Сипете половината от тестото в намаслена форма за кекс. На тънка струя сипете половината от разтопения шоколад и разбъркайте. Сипете останалото тесто, отново шоколад и запечете при 180 градуса за около 25-30 минути или до готовност. 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
COF6666 (преди 5 години)
Рейтинг: 492 | Одобрение: 122
Явно са смятали цените от времето на соца. Ухилен
„Melior morior bellator, quam ago profugus.“

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама