Башар Рахал си поиска сметанка от Ади и скастри Виктор за сексистко изказване. Актьорът доволен от ефекта на скандалното клипче

09.11.2018 / 08:05 2

Актьорът Башар Рахал е едно от най-коментираните лица в последните дни заради клипче за кастинг за журналисти в студентската телевизия на Софийския университет. В него, докато обявява градовете за кастинг, при Рахал дотичва младо момиче, облечено с къса пола, за да му поднесе кафе с думите "Шефе, кафето". В края на клипа тя се завръща със забравена сметанка за напитката, а "шефът" й обявява, че : "Ето, Цвети вече стана известна". След което получава и одобрителен поглед отзад, зад гърба.

Рахал бе поканен в сутрешния блок на "Нова телевезия" да коментира клипчето, а водещата Аделина Радева го посрещна с усмивка и думите: "Кафе, сметана?". "Точно това щях да те помоля - да ми донесеш сметаната", отговори й Рахал.

"Чак такъв ефект не очаквах. Очаквах, че ще има някакви брожения, мислех, че те ще тръгнат от някои от студентите, защото има има някакви стрелби между бившия ръководител и мен, като той подклажда огньовете. Досега никой не беше чувал, че съществува такава телевизия, а тя е вече девета година. Естествено, че не сме имали идеята да го правим сексистки. Не си мислете, че аз съм далеч от мисълта какво е сексизъм и не сушам за скандалите около Харви Уайнстейн и Кевин Спейси. Тези неща на мен са ми ясни до болка. Това клллипче е една пародия, част от скеч. Ако беше част от филм нямаше да ви направи впечатление. Замислям се за хората, които си мислят, че това е реалност, какво ли са преживяли, за да го приемат по този начин, което мен ме стряска", каза той.

Актьорът определи, че целта на клипа е успешно изпълнена. "Ако погледнем от маркетингова страна, ние сме инвестирали окоо 50 лева в този клип, а в момента всички медии го тиражират, което според мен е перфектно. Имаме 45 000 гледания и 60 лоши коментара, на мен математиката ми се получава, има 1000 подадени молби. Аз знам как се правят нещата, тъй като съм участвал в основаването на две телевизии - "Нова" и "Канал 3. Нашите кастинги започват на 17 ноември, минават през 7 града, търсим смислените хора. Няма как това да стигне до тях, без да бъде леко закачлива поканата", коментира той. 

В един момент Рахал скастри с усмивка водещия Виктор Николаев: "Сексистко е дори да кажеш, Викторе, че това е "младо" момиче. Не те нападам, просто казвам, че нямаш право да даваш такова определение за жена".

"Тя директор на маркетинга към телевизията. Никога не ми е носила кафе, няма и да ми носи", завърши Башар Рахал.

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Много си е хубав клипа (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Сексизъм - когато мъжът е с нормална сексуална ориентация , заглежда се по хубави жени, прави им комплименти и иска да прави секс с тях. Това понятие е измислено от феминистките-мъжемразки , които са със сбъркана сексуална ориентация - тоест хомосексуалистки, които мразят мъжете. Сексизмът и кампанията MeToo  са подигравка с истинските жертви на сексуално насилие, с истинските злоупотреби! Този свят започва да става все по ненормален , изкарват хората с нормална сексуална ориентация луди, а хомосексуалистите нормални.
1
0
Yann (преди 1 седмица)
Рейтинг: 22156 | Одобрение: 9316
Навсякъде вече виждат сексизъм. А какво означава сексизъм и от кого е измислен? Измислен е от феминистките и означава дискриминация по полова принадлежност. Ами обличането на къси поли също е сиксизъм, но жените продължават да го правят и слава богу, че е така защото на нас - мъжете това ни харесва. Но някой задължава ли жените да го правят? Не. Тогава къде е проблема? Проблем има в главите на жените и мъжете, които страдат от липса на внимание(да го кажа по-завоалирано).
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама