Баща, насилвал дъщеря си: Ако кажеш, ще убия себе си и майка ти

17.04.2015 / 10:47 4

Районният съд в Мездра постанови 6 години затвор за мъж от село Елисейна, изнасилвал дъщеря си в продължение на 4 години. За да мълчи, бащата плашел непълнолетната, че ще се самоубие ако проговори. Малко преди бруталното престъпление да бъде разкрито, не той, а момичето направило опит да сложи край на живота си, но оцеляло, съобщава „Конкурент”. Делото срещу Ц.Ц. бе разгледано преди дни от мездренския районен съд. Съдия Евгени Божидаров призна насилника за виновен и му наложи 6 години лишаване от свобода при първоначален строг режим в затворническо общежитие, пише Блиц.
От материалите по делото става ясно, че гаврите с непълнолетната започнали през май 2009 г. в къщата им в Елисейна, където семейството живее. Последните посегателства са извършени през май 2013 г. Бащата заплашвал щерка си, че ако разкаже на някой, не само ще се самоубие, но преди това ще посегне на майка й. Присъдата по делото не е окончателна. Тя може да бъде обжалвана от подсъдимия в законовия 15-дневен срок пред Врачанския окръжен съд. 
Хората в мездренското село Елисейна разказват, че знаели за проблеми в семейството, но никога не предполагали, че бащата се гаври с дъщеря си. По думите на местните, родителите имали постоянни дрязги помежду си, а след огласяването на случая двамата се развели. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
iTechnology (преди 6 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053
Изруд... да му отрежат оная работа сега и да го видим какъв мъж е !!!!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама