Бащата на Хасан и Ибрахим: Съсипаха синовете ми, къде е микрофонът на Крисия

18.03.2015 / 13:58 18

Бащата на близнаците - Хасан и Ибрахим, е възмутен от отношението към децата му, пише "Марица". 

"Съсипаха синовете ми! Всичките драми напоследък им се отразяват много зле. Разконцентрирани са, а им предстоят важни участия. Все пак те са деца и повече преживяват неприятните случки", казва той пред "България днес".

Изказването на Дениз Игнатов е провокирано от злобата, която се изсипа върху децата му през последните седмици. Първо, бяха откраднати анцузите на близнаците в училището им, а впоследствие таткото беше нападнат в публичното пространство, че вдига много шум за нищо, за да привлече внимание към семейството си.

"Злобата е част от манталитета на хората, които живеят в България. Всеки може да бъде оплют в нашата страна - от президента до малките деца. В първите дни след кражбата на анцузите децата ми плакаха. Опитах се да им обясня ситуацията, като им казах, че определени хора ги държат под око и умишлено искат да ги разстроят. Прави ми впечатление, че преди всяка голяма изява на Хасан и Ибрахим все нещо неприятно се случва. Не знам дали е случайност, но е факт, че все нещо става", коментира Игнатов, като призна, че драмите се отразяват върху желанието им да свирят.

Бащата на близнаците призна, че няма никакво развитие около отмъкването на анцузите. По негови думи никой от училище "Сава Доброплодни" в Шумен не му се обадил да му каже какво се случва и да го покани да поговорят за неприятната случка.

"Можеше от ръководството на училището да кажат "Дайте да разгледаме записите от камерите и да видим дали има някакви улики." Но не - сблъсквам се само с тяхното мълчание. Сами си признаха, че преди са изчезвали телефони в училището и след това са ги намирали. Сега вероятно просто нямат желание да намерят дрехите на Хасан и Ибрахим", казва още таткото.

Бащата на Хасан и Ибрахим призна, че е потресен от случката, при която образователният министър Тодор Танев подарил микрофон на малката певица Крисия, а впоследствие тя не го получила.

"Това дете е нещо уникално и заслужава златен микрофон. Не мога да повярвам, че е имало такова отношение към нея. Истината е, че дори след 100 години не могат да бъдат събрани на едно място три талантливи деца като Крисия, Хасан и Ибрахим. Държавата сякаш не оценява какво богатство има", твърди Игнатов.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
varna (преди 9 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Слави и микрофонът на Крисия
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
2
5
zakluch (преди 9 години)
Рейтинг: 31181 | Одобрение: 5611
не е лесон за талантите на България!? Жалка раобта ;(
Повече за мен тук Ключодържатели
31
7
AISBERG13 (преди 9 години)
Рейтинг: 3685 | Одобрение: 955
Лошо е, когато родителите са маниаци! Вярно е, че има много злоба в хората, но едва ли някой ще ги дебне, за да ги разстройва преди участие.
40
5
Iliyan (преди 9 години)
Рейтинг: 352 | Одобрение: 237
И мен като малък са ми крали кецовете и шапката от училитеще ама не помня баща ми да е мрънкал в медиите..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама