Бащата на покойния Чочо Попйорданов съобщи потресаваща новина

11.01.2017 / 07:25 8

Иван ще се жени за 33 години по-младата си приятелка, която е една от 100-те най-влиятелни жени в България

Бащата на покойния Чочо Попйорданов - Иван Попйорданов, е влюбен и от известно време живее с новата си жена. Това е Диана Андреева, която е с 33 години по-млада от него и е финансов експерт, една от 100-те най-влиятелни жени в България. Красавицата е на 44 години, а Иван Попйорданов навърши през лятото 77, пише в. България днес, цитиран от Блиц.


"Да, това е моята жена до мен, казва се Диана. Щастлив съм." Така бащата на Чочо потвърди присъствието в живота си на младата жена. Двамата дори сложиха общи снимки на фейсбук страниците си, а отдолу заваляха поздравления от приятелите им.


 
"Заслужаваш я, Иване, да сте щастливи дълги години", "Толкова изстрада, че накрая и на теб Господ се усмихна" и т.н. и т.н. честитяха жената на бившия шеф на БНТ неговите приятели.

Най-много за бащата на Чочо се радваше Ицко Финци, който също като него се сдоби с млада жена и вече бебе под сърцето й.

"Такова е нашето поколение, не се даваме! Освен това, когато откриеш любовта, няма значение на колко години си", каза Финци.

Според приятелите на Диана Иван през пролетта ще й предложи брак, а тя със сигурност ще каже "да“.

"Двамата се познават от години. Работата ги събра и като че ли не бяха влюбени от пръв поглед, но много си говореха по телефона", споделя приятелка на Андреева.

44-годишната жена от малка мечтае да стане циркова артистка, но днес това й се струва "напълно невъзможно". Любовта й към изкуството се заражда още в детските години - Диана е свирила 18 години на пиано, разказва приятелката й. Като студент е обиколила почти всички държави на Европа като доброволец в областта на културата. С любов за Диана говори и Иван Попйорданов. Той изключително харесва "шантавия й стил на обличане". Рошавата й прическа е нейна "запазена марка".

Също като бащата на Чочо си почива сред природата и обича "градинарския труд". От 2008 г. насам Андреева е директор на Обсерватория по икономика на културата, която има за цел да подпомага организациите за ефективното им включване в изграждането на културни стратегии. Тя е бакалавър и магистър по "Финанси" от УНСС. Продължава образованието си в Софийския университет по специалност "Изкуства и съвременност - XX век" и по специалност "Кино и телевизионна режисура", Департамент по визуални изкуства, НБУ. Тя преподава и в НАТФИЗ "Кр. Сарафов" от 2008 г., издадоха я оттам. Автор е на множество изследвания, анализи и статии в областта на културната политика, икономика и финансиране на културата.

Според близките до двамата Диана и Иван не смятат да обясняват на хората колко се обичат и когато решат да се обвържат пред Бога, то това ще стане на тихо място с най-близките им 5-6 приятели. "Засега това, че сме заедно, ме прави щастлив. Всичко останало съм оставил да се развива само", казва Попйорданов за новата тръпка в живота си.

Родителите на Чочо Попйорданов - Катя и Иван, вдигнали сватба в Прага преди повече от 50 години. Те се запознали в Прага. Иван следвал там филмова и телевизионна техника, а Катя Веселинова била студентка в Медицинския факултет на Карловия университет. През 1962 г. Иван Попйорданов се дипломирал и двамата се оженили. Подписите сложили в българското посолство, а после отпразнували събитието с приятели състуденти във Валщейнската кръчма. След сватбата двамата с Катя се връщат в България и на следващата година Иван Попйорданов започва работа в току-що създадения Киноцентър в Бояна. Тя става педиатър. Чочо се ражда през 1964 г. Кръстен е на дядо си Петър, който за него и до днес си остава икона.

Жената на покойния Чочо Попйорданов – Даниела, и осиновената им дъщеричка Катя били най-щастливи от новината за това, че дядо Иван има жена до себе си. Малката Катя все още не била наясно със случката, но Даниела от сърце желае щастие на Иван и Диана.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 43764 | Одобрение: -421
Стига организма да диша и виаграта ще го вдигне дори на мъртвец !!! Така, че това не е критерий.
0
1
якошиба (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БАХУР СЕГАШНИЯ МАТЕРИАЛ Е ЛОШ КАКТО КАЗА БАТ БОЙКО А КОМШИЯТА МИ ЯК ДЪРТАК НА 79Г БИВШ МОРЯК ОТ ОКЕАНСКИ РИБОЛОВ ОЩЕ ЧУКА ТОВА ЛЯТО БЯХМЕ ВЗЕЛИ ДВЕ ПРОСТИТУТКИ И ДЪРТИЯ С ВИАГРА СВЪРШИ РАБОТА
Рейтинг: 43764 | Одобрение: -421
Чак не ми се коментира. Обикновено човек на тая възраст мисли за други работи, а тоя............
1
2
ха=ха (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Човек като одъртява се вдетинява, че и на тоя работата същата! Какво ще я правиш тая млада жена бе 77 годишен дядо? Или си на принципа: По-добре младо агне с приятели, отколкото стара овца сам> 
5
0
НИКИ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 МЛАДЕЖТА СЕ ИЗПЕДЕРАСТИ И СЕГА НИЕ ОТ СТАРАТА ГЕНЕРАЦИЯ ТРЯБВА ДА ИМ ВЪРШИМ РАБОТАТА С ПОДОБРЯВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА В БЪЛГАРИЯ  . Усмивка  ТАКА Е КАТО НЯМА КАЗАРМА.
4
0
Варненец (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дай боже всекиму такава радост!!!!!!!!!!!!!!!! Ама да не се презорва много,че да не стане, като Иван Вазов!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
1
JORO (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Накаде отива този свят.........
9
2
ПЕТРОВ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЖИВИ,ЗДРАВИ,И МНОГО,КЪСМЕТ НА СЕМЕЙСТВОТО.
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама