Бедственото положение в Аксаково е отменено от днес

21.11.2023 / 10:50 0

снимка фейсбук група Аксаково

Бедственото положение в Аксаково е отменено от днес. Заповедта е издадена тази сутрин в 9 часа от кмета на населеното място инж. Атанас Стоилов.

В заповедта е посоченото, че то се отменя "във връзка с настъпилото подобряване на атмосферните условия, резултата от предприетите мерки за овладяване на бедственото положение на територията на община Акасково, както и поради отпадане на обстоятелствата, послужили като основание за обявяването на бедствено положение на територията на Община Аксаково, изразяващи се в спиране на обилния и продължителен снеговалеж, отслабване на вятъра, разчистване на основните пътни направления, отстраняване на повредите по електропреносната система и възстановяване на захранването с електрическа енергия".

С нея се преустановява изпълнението на Общинския план за защита при бедствия на община Аксаково и се отменят всички временни ограничения, наложени на 19 ноември.

Заповедта влиза в сила незабавно и е обявена на официалната интернет страница на Община Аксаково, предаде морето.нет.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама