Беновска: Президент Радев, Борисов да ви подари куче-спасител, а аз...

09.12.2018 / 16:42 43

коментар на Илиана Беновска

Канал 3

Българите имахме честта да ни сервирате за вечеря в петък "програмно" интервю, коментира Илиана Беновска

Уважаеми г-н Радев, българите имахме честта да ни сервирате за вечеря в петък "програмно“ интервю. Претенцията Ви беше да устроите на Борисов ТВ - "позорище“, което в тълковния речник е разкодирано като: “Място за публично изпълнение на телесни наказания или екзекуции на осъдени“.…

Докато в захлас Ви слушах, погледът ми случайно попадна на библиотеката в дневната. Една до друга бяха подредени книги на Джером К. Джером - "Празни мисли на един празен човек“ и "Трима души в една лодка – без да става дума за кучето“. Стана ми смешно – алюзиите от заглавията бяха в унисон с "ексхибишъна“ , който разигравахте от екрана.

И се сетих - с колко надежда Ви връчих, г-н Радев, здрава българска червена ябълка , когато станахте президент…Исках да вярвам, че във Ваше лице народът е избрал субект, летящ на високо, който с работата си ще обори квалификацията на един френски посланик, че България е пълна с "гнили ябълки“ в управлението…

Но. Внушението от това "програмно“ интервю , поне за мен, е, че един летец са го приземили в лодка и май,го хваща морска болест в компанията на началника му Иво Христов и Десислава - "небрежно“ паркиралата му съпруга.

И ми се прииска, г-н Радев, да Ви подам чаша студена вода… Докато Борисов Ви подари за "лодката“ Ви куче-спасител…

И понеже не предлагате конкретни мерки и конкретни действия , а речите Ви са с подмамния привкус на реклама за бързи кредити, президент Радев, до момента оставяте впечатление, че за Вас е валидна сентенцията на известния с тънкия си хумор Джером К. Джером: "Болшинството от нас приличат на петел, който си въобразява, че слънцето изгрява всяка сутрин само за да го чуят как пее“.

Аз съм Беновска. И продължавам за питам: „Кой и на какво основание иска, но и може ли да управлява България?“

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
Yann (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33917 | Одобрение: 13722
@ЧЕТА АНОНИМНИЯ ПЕДАЛ...: Забравяш да споменеш две важни неща: 1. Става "кандидат на физкултурните науки" и 2. Завършва през 1990, което автоматично означава, че е изкарана по бай Тошово време. На всичкото отгоре най-нагло твърди, че не е приет за разузнавач, заради дядо си, а в същото време баща му е бил в системата. Да не говорим, че е по-кух и от тиквата, с която го сравняват.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
20
15
Yann (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33917 | Одобрение: 13722
Някой замисля ли се, че ГЕРБ-ерите защитават управлението на една мутра, която се хвали, че е прочела през живота си само една книга? Замилят ли се, такива като Беновска, че защитават един напълно неграмотен и тотално неподходящ за политик човек? Не виждат ли, същите тези хора, че България се управлява пост фактум и първосигнално? Няма стратегии, няма планове в нито една сфера. Държавната администрация се разду до 500 000 души! Полицията стана над 80 000 души, а полза от това - никаква. Да, в България се строят разни неща, но на каква цена? Милиарди всяка година потъват в нечии сметки зад граница. Не милиони - тях вече управляващите не ги броят за нищо - оставят ги на местната власт. Толкова ли сме слепи и глухи? Не виждате ли немотията около вас? Рекламите по телевизиите се изчерпват на 90% с реклами на бързи кредити, билетчета за търкане и лекарства! А това говори за бедна, обезверена и болна нация.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама