Без нови комисии в парламента

21.04.2017 / 14:33 1

Преди минути приключи председателският съвет на парламента, оглавяван от Димитър Главчев. На него беше решено парламентарните комисии да останат същите, без да се съддават нови, научи ПИК.

Всички представители на парламентарно представените партии са решили нови комисии да няма. Разпределението на постовете пък ще бъде почти идентично, както в предния парламент. Предстои само да бъдат оформени формалностите и да се предложат конкретните имена. 

 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
БАЙ ХОЙ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
НАДГРАЖДАТ ЛИ НАДГРАЖДАТ !!!  НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ШАХМАТ ЗА ЖЕНИ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ ГО НЯМА! КРАЛЕВ И БОРИСОВ ПОТУЛИХА СКАНДАЛА И ЗАЩИТИХА ВИНОВНИТЕ!   ...[color=#666666][size=2][font='Open Sans', sans-serif]От 11 до 23 април 2017 г. в Рига (Латвия) се провежда Европейското индивидуално първенство по шахмат за жени. В него участват 144 шахматистки, сред които е и бившата световна и европейска шампионка Антоанета Стефанова. :'(Край брега на Балтийско море се развяват националните флагове на всички европейскистрани, чиито състезателки участват в първенството. Но там българският флаг го няма.ГнявГняв Антоанета Стефанова е принудена да играе под името на Европейския шахматен съюз. Причината за това е, че Българската федерация по шахмат е изключена от Европейския шахматен съюз и България не фигурира на шахматната карта на Европа.:sleeping: Това грозно петно лепнато на страната ни от ръководството на федерацията можеше да бъде предотвратено, ако бившия министър на младежта и спорта Красен Кралев, президентът Росен Плевнелиев и министър-председателя Бойко Борисов Ангелчебяха предприели адекватни мерки, за спасяване частта на България, на българския спорт. Уви, те предпочетоха да си мълчат, или по-просто казано, да потулят сканадала и да защитават виновните. За това активно им пригласяха и политици, общественици, бизнесмени и журналисти. Невероятно но факт, всички говорят в един глас, че са против корупцията, а на практика активно я покровителстват....д-р Стефан Сергиев[/font][/size][/color] бивш президент на Българската федерация по шахмат и почетен президент на Балканската федерация по шахмат
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама